Yüksekova Devlet Hastanesi tıbbi malzeme satın alacak

Yüksekova Devlet Hastanesi tıbbi malzeme satın alacak
Yüksekova Devlet Hastanesi tıbbi sarf malzeme satın alacağını açıkladı.

Basın İlan’da “97 kalem biyomedikal tüketim ve sarf malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. “ denildi.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Teslimatlar, sözleşme imzalandıktan sonra Hastanemiz talepleri doğrultusunda sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren ihtiyaca binaen peyder pey veya tümü şeklinde idarelerin belirleyeceği süre içinde yapılacaktır. Teslimatlar mesai saatleri (08:00-17:00) içinde belirtilen depolara yapılacaktır

 İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 27.04.2022 - 11:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İstekliler, Üretici ve İthalatçı firmaların ve adı altında bayilerinin ihale tarihi itibariyle T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) veya ÜTS  kayıtlı olduğunu gösterir belgeleri ihale teklif dosyasında sunacaktır. UBB numarası bulunmayan ürünler için kapsam dışı olduğu belirtilecektir. 

- İhaleye iştirak eden; ithalatçı veye üreticisi ise (TİTUBB) T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası veya (ÜTS) Ürün Takip Sistemine kayıtlı olduklarına dair belgeyi, alt bayi ise (TİTUBB) T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası veya (ÜTS) Ürün Takip Sisteminde  ithalatçı veya üreticinin ürünlerine alt bayi olduklarını gösterir belgeyi ihale dosyasında sunmaları zorunludur.

- Tıbbi Cihaz Uygulama Yönetmeliğine göre kapsam dışı olan malzemelerin kapsam dışı olduklarını gösterir üretici firma veya distribütör firma tarafından verilmiş belge yada resmi makamlarca verilen kapsam dışı olduğunu gösterir belge ihale teklif zarfında sunulacaktır.

- İsteklilerin, Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünleri teklif etmeleri halinde Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği gereği Satış Merkezi Yetki Belgesi olmalıdır.