Trabzon Janko’ya kaldı!

Trabzon Janko’ya kaldı!
Trabzon Janko’ya kaldı!

Bordo-mavili takımın teknik direktör Şenol Güneş, hafta içinde yapılan tüm idmanlarda yeni transfere kanatlardan top atılmasını

Bordo-mavili takımın teknik direktör Şenol Güneş, hafta içinde yapılan tüm idmanlarda yeni transfere kanatlardan top atılmasını istedi. Kasımpaşa maçında uygulanacak sistemde gözler Avusturyalı futbolcuda olacak.
Sıkıntılı bir süreç yaşayan Trabzonspor, Kasımpaşa’yı bugün Avni Aker Stadı’nda konuk edecek. Gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı bir türlü gideremeyen bordo-mavili ekip, bu sezon çıktığı 8 resmi maçta sadece 5 kez rakip fileleri havalandırabildi. Bunun sonucunda ligde oynadığı 6 maçın 4’ünde kayıp yaşadı, Avrupa Ligi’nde güçsüz Videoton karşısında havlu attı. Gol sorununu çözmesi için transfer edilen Marc Janko ise ilk kez geçen haftaki Mersin İdmanyurdu karşısında 11’de sahaya çıktı. Ancak bırakın tehlike yaratmayı, pozisyona bile giremedi. Avusturyalı forvet Mersin İ.Y. maçından sonra, “Skor üretme sistemimiz, kanatlardan bana gelecek toplardı. Dürüst olmak gerekirse bana bir orta bile yapılmadı” diyerek dert yanmıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gol yollarındaki sorunu çözmek için kolları sıvadı. Deneyimli teknik adam, antrenmanlarda tek bir konunun üzerinde durdu; tüm yan topların Janko’yla buluşturulması. Bugünkü maçta kanatlardan gelecek toplarla beslenecek olan Avusturyalı futbolcu, Trabzonspor’u galibiyete taşıyarak rahatlatmaya çalışacak.