Yusuf Yazıcı Moskova'da devam edecek mi? İşte yanıtı...

Yusuf Yazıcı Moskova'da devam edecek mi? İşte yanıtı...
Eski Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, yeni transfer olduğu Rusya'nın CSKA Moskova takımında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Fransa Ligue 1 ekibi Lille''in devre arası transfer döneminde Rusya ekiplerinden CSKA Moskova''ya transfer olan Yusuf Yazıcı performansıyla mest etti.

Yusuf Yazıcı yeni takımıyla çıktığı 3 karşılaşmada 2 gol 2 asistlik performans sergilerken kısa sürede adından söz ettirdi.

CSKA Moskova’da takımın en etkili futbolcusu konumunda yer alan Yusuf Yazıcı için Rusyalı taraftarların tedirginliği de üst seviyeye çıktı. Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle FIFA’nın özel bir transfer dönemi başlatma kararının gündemde yer alması sonrası Yusuf Yazıcı’nın da takımdan ayrılması gündeme geldi.

YUSUF YAZICI KARİYERİNE RUSYA''DA MI DEVAM EDECEK?

Rusya’da futbolseverler kısa sürede olumlu etki bırakan Yusuf Yazıcı’nın takımdan ayrılmasını istemiyor.

Yusuf Yazıcı’nın ise CSKA Moskova’da mutlu olduğu, kariyerine Rusya’da devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

RUSYA''DA OYNAYAN YABANCI FUTBOLCULAR İÇİN ÖZEL TRANSFER HAKKI!

ABD basınından New York Times''ın haberine göre FIFA, Rusya''da oynayan yabancı futbolculara transfer olmaları için özel bir hak vermeye hazırlanıyor.


Haberdeki detaylarda Rusya''nın Ukrayna''ya açtığı savaşın ülkede çok fazla futbolcuyu zor durumda bıraktığının altı çizilirken, birçok yabancı futbolcunun Rusya''dan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.


Bu bağlamda FIFA''nın, Rusya''da oynayan yaklaşık 100 yabancı futbolcuyu ilgilendirecek şekilde geçici bir çözüm getireceği öne sürüldü.

Buna göre Rusya''daki futbolcular için "yaz transfer dönemine kadar başka ülkelere kiralanabilecekleri" bir sistem üzerinde çalışma var.

KAYNAK: 61SAAT SPOR SERVİSİ