Zeybekçi'den MHP binasında il başkanları toplantısı

Zeybekçi'den MHP binasında il başkanları toplantısı
AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekçi İzmir adaylarıyla MHP il binasında bir araya geldi. Zeybekci, "İzmir kızıl elması peşindeyiz, İzmir ideali peşindeyiz" dedi.

AKP'nin  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci ve 30 ilçenin Cumhur İttifakı adayları, ikinci toplantılarını MHP İzmir İl Başkanlığında düzenledi.

Zeybekci, gazetecilerle yaptığı toplantıda,  "Hedefimiz her şeyiyle en güzel İzmir. İzmir kızıl elması peşindeyiz, İzmir ideali peşindeyiz. Maalesef yine beceriksizliklerini ideolojik kılıfla örtülmeye çalışılmasının girişimindeler. Kimse kimseden milliyetçi değil. Daha fazla Atatürkçü, daha fazla laik. Bunları bırakalım. Senin İzmir’le ilgili hayalin, projen ne; bunları konuşalım. Bu yaklaşımları İzmir’e haksızlık görüyorum. Kolaycılık, ideolojik kılıf bulma ve ilkellik olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

Nihat Zeybekci, “Bugün bizim için bereketli bir gün. İzmir’in birçok noktasında, İzmir’in tamamını temsil eden vatandaşlarımızla bir araya gelme imkanımız oldu. Onlardan aldığımız dua ve motivasyonla çok daha farklı bir gün yaşıyoruz. Çok şanslı bir adayım. İki il binam var. 60 ilçe binam var. İki il başkanım ve 60 ilçe başkanım var" dedi.

İlgili Haberler