Zidane için Manchester United iddiası

Zidane için Manchester United iddiası
Real Madrid’in eski teknik direktörü Zidane ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Fransız teknik adamın, Mourinho’nun görevden ayrılmasının ardından Manchester United ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Bir süredir adı Manchester United ile anılan Fransız teknik adam Zidan’ın adı bir kez daha İngiliz devi ile anılmaya başlandı. Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde büyük başarılar yakalamasına rağmen, şampiyonluk yarışında Barcelona’nın gerisinde kaldığı için görevinden ayrılan Zidan’ın, Manchester United ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun sonunda Real Madrid'deki görevinden ayrılan Zinedine Zidane'ın adı, uzun bir süredir Manchester United ile birlikte anılıyordu.

Son olarak menajer Jose Mourinho'nun görevine son veren Kırmızı Şeytanlar, takımı sezon sonuna kadar efsanevi futbolcuları Ole Gunnar Solskjaer'e emanet etmişti.

Önümüzdeki sezon için yeni hoca arayışlarını sürdürdüğü ifade edilen United'ın Zidane ile görüştüğü öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, resmi Twitter hesabından duyurduğu haberde "Manchester United, Zidane ile temasa geçti." ifadelerini paylaştı.