Zlatan Ibrahimovic yine egosunu konuşturdu! Futbolseverler beni...

Zlatan Ibrahimovic yine egosunu konuşturdu! Futbolseverler beni...
Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, emeklilik konusunu düşündüğünde garip hissettiğini belirterek, futbolseverlerin maçtan çok onun yokluğunu hissedeceğini söyledi.

Milan ile bu yaz sözleşmesi sona erecek Zlatan Ibrahimovic, emeklilik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henüz emekliliği düşünmeyen Ibra, futbolu bırakmayı düşündüğünde ise korktuğunu itiraf etti.

Gazetecilere konuşan Milan''ın yıldızı Ibrahimovic verdiği demeçte, "Emeklilik ihtimali hakkında hafif bir korku hissediyorum. İyi sonuç aldığım ve acı çekmediğim sürece kesinlikle mümkün olduğu kadar oynamak istiyorum. Kariyerimi pişmanlık duymadan bitirmeliyim bu yüzden zamanımı en üst düzey değerlendirmeliyim." dedi.

"BU GARİP BİR DUYGU OLACAK"

Zlatan, "Şu anda hissettiğim adrenalinin asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum. Uyanmak, antrenmana gitmek, eve dönmek ve dinlenmek için programlandık. Bu 20-25 yıl sürer ama bir gün uyanacağım ve hiçbir planım olmayacak. Bu garip bir duygu olacak." diye konuştu.

"BİR DAHA BENİM GİBİLERİNİ GÖREMEYECEKSİNİZ"

İsveçli yıldız, futbolseverlerin maçtan çok onun yokluğunu hissedeceğini söyledi ve, "Bence en çok siz üzüleceksiniz çünkü beni artık oynarken izleyemeyeceksiniz. Şimdi tadını çıkarmalısınız çünkü bir daha benim gibilerini görmeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

BU SEZON NE YAPTI?

Zlatan, bu sezon Serie A''da 18 maçta forma giydi ve sekiz gol kaydetti. Ancak Ibrahimovic kulüpteki son dört maçında ilk on birde başlamadı.

İlgili Haberler