Zor zamanların adamı Yılmaz Vural bu kez Erzurumspor için devrede. Maç sonu hüngür hüngür ağladı

Zor zamanların adamı Yılmaz Vural bu kez Erzurumspor için devrede. Maç sonu hüngür hüngür ağladı
Süper Lig'de birçok takımı kümede tutması, TFF 1. Lig'deki birçok takımı da Süper Lig'e çıkarmasıyla adını tarihe yazdıran Yılmaz Vural, son olarak teknik direktör dayanmayan Erzurumspor'un başına geçti. Vural, küme düşme hattındaki takımın başında çıktığı son 3 maçın kazanılmasını sağlayarak, takımın ligde kalma mücadelesinde büyük pay sahibi oldu.

Zor zamanların adamı Yılmaz Vural bu kez Erzurumspor için devrede. Maç sonu hüngür hüngür ağladı

Süper Lig''de zor günler geçiren ekiplerden biri olan Erzurumspor''daki teknik direktör değişimleri spor camiasının en çok konuştuğu konular arasına girmişti. Sezon başından bu yana bir türlü küme düşme potasından kurtulamayan Erzurumspor''da art arda yaşanan ayrılıkların ardından takımın başına gelen Yılmaz Vural, daha önce birçok takımda başardığı gibi Erzurumspor''u da yeniden kümede kalma mücadelesi içinde tutmayı başardı. 

Vural''ın takımın başında çıktığı son 2 maçtan 6 puan toplanırken, bugün oynanan Gaziantep FK mücadelesinden de 3 puan alınması sonrasında büyük sevinç yaşadı. Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural''ın maç sonunda ağladığı anlar ise objektiflere yansıdı.

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gaziantep FK''yı yendikleri maçın ardından galibiyet ve ağlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"BU ÇOCUKLAR AYNI ÇOCUKLAR"

Vural , "Çocuklarımızı uyardık. Sağ olsunlar laf dinliyorlar, ohh yavrularım benim. Bu çocuklar kaybediyordu, artık kazanıyorlar. Bu çocuklar aynı çocuklar, mesaj verdim mi!" dedi. 

Vural, açıklamalarının devamında ise şunları söyledi:

Şimdi ancak kafa kafaya geldik. Kasımpaşa, Fenerbahçe ile oynadıktan sonra BAY geçecek. Biz, Başakşehir ile oynayacağız. Çok güzel fikstür yapmışlar, kımıldayacak yer yok. Halis Özkahya çok iyi maç yönetti, isteyince oluyor. Allah''a şükürler olsun, dualarımızı geri çevirmedi. Bizimkiler, Gaziantep''inkinden baskın çıktı."

"BİZİ MAGAZİN OLAYLARIYLA DEĞERLENDİRİYORLAR"

Maç sonu duygulandım. O duygum aslında bize olan değersizliği ifade ediyor. Yılmaz Vural, Türkiye''de değerini bulamamış bir adam. Bizi magazin olaylarıyla değerlendiriyorlar, yanlış yapıyorlar. Bizi eleştirenler. gitsin Avrupa''da şoför ehliyeti alsın göreyim.