Ceyda Düvenci oyunculuktaki tek şartını açıkladı!

Ceyda Düvenci oyunculuktaki tek şartını açıkladı!
Oyuncu Ceyda Düvenci, bir diziyi kabul etmeden önce mutlaka deneme çekimi yapmak istediğini belirterek “25 yıldır bu işi yapıyor olmam en iyi olduğum anlamına gelmez. Sevdiğim tüm senaryolardan odişın (deneme çekimi) isteyip, çekim yapıyorum" dedi. 

Oyuncu Ceyda Düvenci önceki gün Ritz Carlton Otel''in 8 Mart Dünya Kadınlar günü için düzenlediği yemekte görüntülendi. 

Son dört yıldır televizyon dizisi yapma taraftarı olmadığını ve sevdiği işler olduğunda geri çevirmediğini söyleyen oyuncu, bir diziyi kabul etmeden önce mutlaka odişın (deneme çekimi) yaptığını anlattı. 


“OLDUM DERSEN HAM MEYVE GİBİ DALINDAM DÜŞERSİN”

Bu durumun şaşılacak bir şey olmadığını ve oyunculuk eğitiminde ''odişin eğitiminin'' olması gerektiğini savunan Ceyda Düvenci şöyle konuştu:

"İzlemekten keyif aldığım, çok güzel diziler var, görüşmesine gittiğim diziler de oldu. ''Bayılıyorum ve evet bu karakteri oynamak istiyorum'' dediğim an gidiyorum. Odişina giriyorum, yapımcı yönetmen ile tanışıyorum ama bir şekilde olmuyor. 25 yıldır bu mesleği yapıyorum diye bu meslekte en iyiyim demek değil. Ben bütün sevdiğim senaryolarda odişin istiyorum, çünkü yapabilecek miyim? Yönetmen beni beğenecek mi? Biz anlaşabilecek miyiz? O kadar kıymetli bir şey ki oyunculuğun aslında eğitimin içinde yer almalı, odişin eğitimi olmalı. Ben diyorum ki ''Bir sahneyi birlikte çalışalım, bir bakalım. Babamın bir lafı vardı beni onunla büyüttü ''Oldum dersen, ham meyve gibi dalından düşersin'' Ben sevmiyorum ''oldum'' demesini. ''Olmak'' büyük bir laf" 
 

İlgili Haberler