Abdüllatif Şener'in sözleri AKP'lileri çıldırttı

Abdüllatif Şener'in sözleri AKP'lileri çıldırttı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçe teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülürken CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in sözleri AKP sıralarında bomba etkisi yarattı, ortalık fena karıştı. 

Meclis’te ortalık karıştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri CHP''li milletvekillerinin sert tepkisine yol açtı.  

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, "Sayın Kılıçdaroğlu dürüst, namuslu, devlet ciddiyetine, adabına sahip bir insandır. Onun genel başkan olduğu partide görev yapmaktan onur duyuyorum" dedi.

Abdüllatif Şener “Benim Erdoğan ile olan ilişkimle sizin Erdoğan ile olan ilişkinizi kıyaslamayın. Siz daha çoluk çocuksunuz. Oraya yağ çekmeden ayakta duramazsınız. Benim vaziyetim öyle değildi. Erdoğan belediye başkanı değilken ben hem grup başkanvekiliydim, milletvekiliydim, ben Maliye Bakanı idim, başbakan yardımcılığı yaptım. Bir kadro davayı satmışsa onların peşinde gidenler davasını satmıştır. Dava parti değildir. Hırsızlar ordusuna döndünüz be, hırsızlar ordusuna. Laf atıp durmayın” deyince ortalık fena karıştı.

 

İlgili Haberler