Oyundan alınan İrfan Can Kahveci'den küfürlü tepki. Ekran başındaki herkes duydu

Oyundan alınan İrfan Can Kahveci'den küfürlü tepki. Ekran başındaki herkes duydu
Fenerbahçe'de milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Göztepe ile oynadıkları Süper Lig 14. hafta mücadelesinde oyundan alınmasına tepki gösterdi. Yerini Rossi’ye bırakan Kahveci, Mesut Özil’e, “Böyle bir şey olabilir mi a… k… ya…” diyen isyan ettiği anlar canlı kameralara yansıdı.

Ekran başındaki herkes duydu. Mesut Özil’e döndü ve dedi ki…

Süper Lig''in 14. haftasının kapanış maçında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken lider Trabzonspor’la arasındaki puan farkı da 12’ye çıktı.

Maça damga vuran olay ise İrfan Can Kahveci’nin oyundan alınırken Mesut Özil’e isyan etmesi oldu. Dakikalar 78''i gösterirken Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Rossi ve Berisha oyuna girerken, İrfan Can Kahveci ve Max Meyer oyundan çıktı.

Sarı-lacivertli takımın bulduğu golde Serdar Dursun''a asist yapan ve Fenerbahçe''nin hücumdaki en etkili ismi olan İrfan Can Kahveci, Pereira''nın kendisini oyundan almasına isyan etti.

Serdar Dursun’a mükemmel bir gol attıran İrfan Can 78’inci dakikada yerini Diego Rossi’ye bırakırken Mesut Özil’e, “Böyle bir şey olabilir mi a… k… ya…” diyen isyan ettiği anlar kameralara yansıdı. İrfan Can’ın daha sonra Mesut’a dönerek, “seni çıkaramıyor, beni çıkarıyor” sözlerini kullandığı belirtildi.

İrfan Can Kahveci, teknik direktör Pereira ile selamlaşmazken direkt soyunma odasına gitti.

Bu arada Göztepe’nin attığı golde Jahovic’e asisti yapan isim olan Mesut Özil, Pereira tarafından oyundan alındığı sırada tepki gösterdi.

(Görüntüler beIN Sports''tan alınmıştır)

İlgili Haberler