Güneşli gören sahile akın etti! Vatandaşlar güzel havanın tadını böyle çıkardı…

Güneşli gören sahile akın etti! Vatandaşlar güzel havanın tadını böyle çıkardı…
İstanbul'da havanın ısınmasıyla vatandaşlar, kendini dışarı attı. Kadıköy Bağdat Caddesi ve Caddebostan Sahili doldu taştı.

Vatandaşlar güzel havanın tadını böyle çıkardı…

Güneşli bir pazar gününe uyanan İstanbullular, Caddebostan Sahili ve Bağdat Caddesi''ne akın etti. Termometreler 21 dereceyi gösterirken; vatandaşların bir kısmı aileleri ve arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yaparken, bazıları piknik yaptı. Bağdat Caddesi''nde ise yürüyüş yapanlar yoğunluk oluşturdu.

Ramazan ayının ilk hafta sonunda güneşli havayı da fırsat bilerek sahile gelenler çimlerde oturdu. Bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken, bazıları ise bisiklet sürdü. Öte yandan sahilde oluşan yoğun kalabalık dron ile görüntülendi.

"HAVALAR GÜZELLEŞİNCE KİMSE EVDE DURAMIYOR"

Havanın güzel olmasıyla sahile yürüyüşe çıkan vatandaşlardan İpek Gündoğan, “Pandemide eve kapanmıştık. Ondan sonra havalar güzelleşince artık kimse evde duramıyor. Biz de arkadaşlarla her pazar mutlaka sahile gelmeyi kafamıza koyduk. Hep böyle yürüyüş yapmayı düşünüyoruz. İnsanlar sabah erkenden gelmeye başlamışlar. Eskiden olsa bu kadar kalabalık olmazdı“ dedi.

"KÖPEĞİM EVDE ÇOK SIKILMIŞTI"

Köpeği ile yürüyüşe çıkan Buket Gündoğan ise, ”Köpeğim evde çok sıkılmıştı. Biraz sahil havası alsın, enerjisini atsın diye geldik arkadaşla birlikte, iyi oldu. Biraz spor yapalım, aldığımız kiloları verelim diye buradayız” diye konuştu.

(Kaynak: DHA, İHA)

İlgili Haberler