Kan donduran iddia: Onlarca köpek canlı canlı gömüldü

Kan donduran iddia: Onlarca köpek canlı canlı gömüldü
Konya’da AKP’li Sarayönü Belediyesi personeli olduğu iddia edilen kişilerce, uyuşturucu iğne ile bayıltılan onlarca sokak köpeğinin çukur kazılarak canlı canlı gömüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı

Abdurrahman KARA- KONYA/YENİÇAĞ

Konya’nın Sarayönü ilçesinde cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, AKP’li ilçe belediyesi personeli olduğu iddia edilen kişilerin, onlarca sokak köpeğini açılan bir çukura canlı canlı gömdüğü iddia edildi.

25 Ekim’de kaydedilen görüntülerde uyuşturucu iğneyle bayıltılan onlarca köpek, belediyeye ait olduğu öne sürülen şantiyede açılan çukura atılarak iş makinası yardımıyla üzerleri örtüldü.

Görüntülerde ayrıca atılan köpeklerden birisinin de uyuşturucunun etkisinden kurtularak, çukurdan çıkıp hızla uzaklaştığı da yer aldı.

‘DÜN DE VURUP GETİRDİLER’

O anları cep telefonu ile kaydeden kişi ise, “Sarayönü Belediyesi köpekleri vurup, kuyu kazarak atıyor. Dün de vurup getirdiler” ifadelerini kullandı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olayla ilgili harekete geçen Kaymakamlık adli ve idari soruşturma başlattığını duyurdu.