17 Ocak Çarşamba TV yayın akışında neler var? 17 Ocak Çarşamba hangi diziler var?

17 Ocak Çarşamba TV yayın akışında neler var? 17 Ocak Çarşamba hangi diziler var?
17 Ocak Çarşamba günü televizyon yayın akışı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler, Google'da "17 Ocak Çarşamba TV yayın akışı" gibi aramalarla yayın akışını sorguluyor. Peki, 17 Ocak Çarşamba TV yayın akışında neler var? 17 Ocak Çarşamba hangi diziler var?

Televizyon izleyicileri, 17 Ocak Çarşamba gününün yayın akışını öğrenmek için araştırmalara başladı. Google'da "17 Ocak Çarşamba TV yayın akışı" gibi sorularla arama yapılıyor. Peki, 17 Ocak Çarşamba TV yayın akışında neler var? 17 Ocak Çarşamba hangi diziler var?

17 OCAK ÇARŞAMBA YAYIN AKIŞINDA NE VAR?

17 Ocak TV yayın akışı listesi televizyon izleyicisi tarafından sorgulanıyor. Her gün güncellenen yayın akışı programları çeşitli programlara ev sahipli yapıyor. Televizyon karşısına geçmeden önce ‘bugün TV'de ne var?’ diye soranlar için ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV yayın akışı listesini sizler için derledik.

atv.jpg

ATV YAYIN AKIŞI

Kahvaltıda güncel haberlerle günü açıyor, öğle saatlerinde "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ile izleyicilere ilginç hikayeler sunuyor. Günün devamında "Kuruluş Osman" ile tarihi bir yolculuğa çıkılıyor.

kanal-d.jpg

KANAL D YAYIN AKIŞI

Günün ilk saatlerinde "Yargı" ile güncel gelişmeleri takip ediyoruz. Öğle saatlerinde "Camdaki Kız", akşam ise "Dilek Taşı" ile dram dolu hikayelere eşlik ediyoruz.

showtv.jpg

SHOW TV YAYIN AKIŞI

Güne enerjik başlangıç "Bu Sabah" ile yapıyoruz. Öğle saatlerinde "Aslı Hünel ile Gelin Evi", akşamüzeri ise "Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme" ile duygusal bir atmosfere geçiyoruz. Günü "Sandık Kokusu" ile noktalıyoruz.

star-tv.jpg

STAR TV YAYIN AKIŞI

Sabahın erken saatlerinde romantik komedi "Kiralık Aşk" ile günaydın diyoruz. Öğle saatlerinde "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak", akşam ise "Aile Arasında" programı yayınlanıyor.

tv8.jpg

TV8 YAYIN AKIŞI

Günün sağlıklı başlangıcı "8'de Sağlık" ile oluyor. Öğle saatlerinde "MasterChef Türkiye All Star" ile lezzet dolu bir mola, akşam ise "Survivor All Star" ile rekabetin dozunu artırıyoruz.

İlgili Haberler