Yalanı dolanı bırak artık doğruyu söyle

Yalanı dolanı bırak artık doğruyu söyle
Başbakan Erdoğan'a böyle seslenen MHP lideri Bahçeli, "Herkesi hain ilan edip durma. TV'ler emrinde. Bir gün de gerçeği anlat" dedi

Yalanı dolanı bırak artık doğruyu söyle

Külhanbeyliğin sonu felaket 

Nevşehir'de halka hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan'ı ilginç ifadelerle eleştirdi: Bu millet delikanlıları sever ama omzu düşüklerden huylanır ve hiç itibar etmez. Sandıkta uyaralım. Kabul ederse mesele yok. Ama külhanbeylik ayağına soyunup, omzu düşük, sağda solda gezmek seni de memleketi de felakete götürür!

Artık tek gündem yolsuzluk

Türkiye'nin gündemi 64 günden bu yana; yolsuzluk ve rüşvet sorgulamasıdır. Olmadık şeyler oluyor, savcılara kıyılıyor. 8 bin emniyet mensubu görevden alındı ya da yeri değiştirildi. Bu zahmeti çeken insanımız yolsuzluk ve rüşvetin üstüne giderken bunları niye görevden alıyorsun, niye dağıtıyorsun, niye sorguluyorsun!

Darbe psikolojisiyle olmaz!

Banka müdürünün evindeki ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar bulunuyor. Bakan çocukları o kadar rüşvet elde etmiş ki, saymak için makine almış. 'Paralel devlet, hainler bizi çekemiyor' diyorlar. 'Bana darbe yapıyorlar' psikolojisine girmenin anlamı yok. TV'ler emrinde. Yalan dolan her şeyi anlatıyorsun. Bir gün de gerçeği anlat.

"Hep yalan dolan, bir gün de gerçeği anlat!

Milletin delikanlıları sevdiğini, ama omzu düşüklerden huylandığını söyleyen MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'a yüklendi: Külhanbeylik seni de ülkeyi de felakete götürür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de Başbakan Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, " Bu millet delikanlıları sever ama omzu düşüklerden huylanır ve itibar etmez " dedi. Vatandaşları 30 Mart'ta sandığa gitme konusunda uyaran Bahçeli, " Bu demokrasi için fırsattır. Bu fırsatı kullanamazsanız sandık yerine sokak konuşur. Sokak kanlıdır, kirlidir, dibi görünmeyen kuyudur. Tehlikenin nerden geleceği bilinmez. O nedenle sosyal hareketleri sokağa yönlendireceğimize sandığa gitmeliyiz ve iktidarı uyarmalıyız. Uyarıyı kabul ederse mesele yok. Erdoğan hem kendisini hem de AKP'lileri kurtarır. Ama 'ben yoluma devam edeceğim'deyip, külhanbeylik ayağına soyunup, omzu düşük, sağda solda gezmek seni de memleketi de felakete götürür " dedi.

Seviye düşüyor

Topaklı mevkiinde Kayseri ve Nevşehir'den gelen partililerin oluşturduğu yaklaşık 100 araçlık konvoyla karşılanan Bahçeli, karşılamaya katılanlarla tek tek tokalaştı. Kozaklı'da halka hitap eden Bahçeli, 17 Aralık sürecini de değerlendirdi. Bahçeli, şöyle konuştu: " Türkiye'de 17 Aralık'tan sonra büyük hareketlenme var. Bütün siyasi partilerin gündemi bu. Seviye gittikçe düşüyor. Siyasi üslupta kullanılmayacak sözleri bir kenara bırakın aynı sokakta oturan gençlerin, kahvede sohbette dahi ağza yakışmayacak sözler, siyaseten kullanılır hale geldi. Türkiye'nin gündemi 64 günden bu yana; yolsuzluk ve rüşvet sorgulamasıdır. Olmadık şeyler oluyor, savcılara kıyılıyor. 8 bin emniyet mensubu görevden alındı ya da yeri değiştirildi. Bu zahmeti çeken insanımız yolsuzluk ve rüşvetin üstüne giderken bunları niye görevden alıyorsun, niye dağıtıyorsun, niye sorguluyorsun. 

Darbe psikolojisi

Banka Müdürünün evindeki ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar bulunmasını da eleştiren Bahçeli, "Bakan çocukları o kadar rüşvet elde etmişler ki evde para sayarken parmakları ne hale gelmiş. 'Paralel devlet, hainler bizi çekemiyor'diyorlar. Herkesi hain ilan etmenin 'Bana darbe yapıyorlar'diye psikolojiye girmenin anlamı yok. TV'ler her gün emrinde. Ayda bir icraatın içinde programın var. Yalan dolan her şeyi anlatıyorsun. Bir gün de gerçeği anlat. Oslo'dan başlayan İmrani canisiyle ahbap çavuş ilişkisi Türkiye'yi öyle bir noktaya getirdi ki, '2014'de özerk yönetim oluşturacağız. Engel olursanız 50 bin kişi öldü 5 bin kişi daha ölebilir'diye tehdit ediyorlar" diye konuştu.