3 liraya 600 TL kazanç bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

3 liraya 600 TL kazanç bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı
İddaa ile ilgili sizlerden çok sayıda mesaj alıyorum. Herkese elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Veremediklerim de kusuruma bakmasın. Hepiniz küçük paralarla hatırı sayılır kazanç elde etmenin peşinde. Bu nedenle de ben yüksek oran yapan maçları değerlendirmeye alıyorum. Bu kuponda da 200 oranlık bir kupona yer verdim.

3 liraya 600 TL kazanç bu kuponda. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Şunu unutmamanızı isterim. Maç sayısı ne kadar çok olursa kaybetme olasılığınız da o kadar yüksek olacaktır. Her zaman maç sayısını düşük tutmanızı öneririm. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Başakşehir-Beşiktaş (Tahmin: 0 - Oran: 3.10)

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe''yi 1 maçı eksik olmasına rağmen 2''şer puan farkla geçen Beşiktaş, bu hafta başka bir İstanbul takımı Başakşehir''e konuk olacak. 13 dış saha maçının 8''ini kazanıp 2''sinde berabere kalan Beşiktaş''ta Sergen Yalçın ve öğrencileri sahaya yüzde 100 galibiyet parolasıyla çıkacak. 

Başakşehir sahasında oynadığı 13 maçın 6''sında berabere kalıp 5''ini kaybetti. Başakşehir 10 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Gençlerbirliği''ni deplasmanda yenerek son verdi. Futbolcular bu maçtan puan ve puanlar alma hesabını yapıyor. 

Bu maçta beraberlik ilk tercihim olacak. Başakşehir-Beşiktaş (Tahmin: 0-Oran: 3.10)

Kayserispor-Galatasaray (Tahmin: ilk yarı 1.5 üst - Oran: 2.25)

Kayserispor son 2 haftada 6 puan aldı. Ç. Rizespor''u sahasında 2-1, Hatayspor''u deplasmanda 3-1''le geçmeyi başarmıştı. 13 iç saha maçının 4''ünü kazanıp 4''ünde berabere kaldı.  

Rakip Galatasaray ise rakibinin aksine son 2 maçta 1 puan alabildi. Ankaragücü''ne deplasmanda yenilip, sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. 14 dış saha maçında Galatasaray henüz berabere kalmadı. 9''unu kazanıp, 5''ini kaybetti. 

Kayseri sahasında zor gol atıp, zor gol yiyor. Bu maçta ilk yarıda filelerin en az 2 kere havalanacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 üst - Oran: 2.25)

Alanyaspor-Antalyaspor (Tahmin: 0-Oran: 3.30)

Antalyaspor deplasmanda oynadığı 14 maçın 9''unda eşitliği bozamadı. Alanyaspor ise iç sahadaki 14 karşılaşmanın 9''unu kazanma başarısı gösterdi. Bu karşılaşmada tercihim beraberlik olacak. (Tahmin: 0-Oran: 3.30)

BB Erzurumspor-Trabzonspor (Tahmin: 0-Oran: 2.90)

Erzurumspor sahasındaki 14 maçın 7''sinde berabere kaldı. Bu 14 karşılaşmanın sadece 1''ini kazanabildi. Trabzonspor ise 1 maç eksiği bulunan lider Beşiktaş''ın 9 puan gerisinde. 14 dış saha maçının 5''inde berabere kalan Trabzonspor''un kazanmaktan başka düşüncesi yok. Bu maçta da ilk tercihim beraberlik. (Tahmin: 0-Oran: 2.90

Sivasspor-Fatih Karagümrük (Tahmin: 0-Oran: 3.00)

Sivasspor 13 iç saha maçının 6''sında berabere kaldı. Karagümrük de 14 maçın 6''sında berabere kaldı. Bu maçta da tercihim beraberlik. (Tahmin: 0-Oran: 3.00)

Toplam oran: 200.25 Oranlar değişiklik gösterebilir.