5 FİLM GÖSTERİMDE

5 FİLM GÖSTERİMDE
Sinema salonlarında bu hafta beş film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: X, Geçmişe Dönüş, 41 Kere Maşallah, Son Seans MTTH, Okul Tıraşı. İyi seyirler...

X

X, film çekimi için gittikleri evde kendilerini korkunç bir kâbusun içinde bulan bir grup gencin hikâyesini konu ediyor. Hollywood hayalleri olan bir grup gençten oluşan bir film ekibi, yetişkinlere hitap eden bir film çekmek amacıyla Teksas''ın derinliklerindeki uzak bir çiftlik evine gider. Ekip, yaşlı bir çiftin evinde film çekime başlar. Ancak çok geçmeden ev sahibi ekibi iş üstünde yakalar ve o andan itibaren grup kendilerini hayatları için verdikleri umutsuz bir mücadelenin içinde bulur.

Yönetmen: Ti West

Oyuncular: Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow ile Kid Cudi

Dağıtım: Bir Film

//////////////////////

Geçmişe Dönüş

Alex Lewis hayatına yeniden yön vermek üzere olan kiralık bir suikastçıdır. Teksas, El Paso''da yaşayan Alex, tam emekli olmayı planlarken unutulmaya yüz tutmuş bir hatırayla yüzleşir: Eski bir bağlantısı ona son bir görev verdiğinde şiddet ve gizlilikle geçen uzun kariyerini tamamlamaya hazırdır. Ama son iş, Alex''in anlaştığı işten farklıdır ve onu ajan Vincent Serra liderliğinde yönetilen gizli bir FBI operasyonuna yönlendirir.

Yönetmen: Martin Campbell

Oyuncular: Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci ile Josh Taylor

Dağıtım: TME Films

//////////////////////

41 Kere Maşallah

Bir taraftan anne, baba baskısı, diğer taraftan Pelin''e olan amansız aşkı ama O''na açılamaması için bir de büyü… Lise yıllarında kalbini kırdığı bir kız tarafından büyü yapılan Naci''yi, büyüyü bozmak isterken yaşayacağı trajikomik olaylar bekliyor. Filmlerin aranan figüranı Naci, amansız aşkı Pelin''e kavuşabilmek için kendisine yapılmış büyüden kurtulması gerekmektedir. Naci tam 40 tane kızı 3 ayda kendine aşık etmeyi başarabilecek midir?

Yönetmen: Ahmet Kapucu

Oyuncular: Ulaş İnan Torun, Ekin Türkmen, Asuman Dabak ile Kemal Uçar

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Son Seans MTTH

Kamyonu ile nakliye işleri yapan Selim''in çocukluğu katı bir babanın ellerinde geçmiştir. Babasından korkarak geçen çocukluğu annesinin korumasına rağmen Selim''in psikolojisinde hasarlar yaratmıştır. Selim hayatını fobilerinden kaçarak yaşamaktayken bir yolculuk esnasında birden tetiklenen fobileriyle kendini gecenin karanlığında ıssız bir ormanda korkularından kaçarken bulur.

Yönetmen: Gökhan Murat Toktamışoğlu

Oyuncular: Serhat Üstündağ, Binali Münüklü, Hatice Düştegör ile Berk Toktamışoğlu

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Okul Tıraşı

Şehirden tamamen izole, katı bir disiplinle yönetilen bir yatılı erkek okulunda okuyan Yusuf, esrarengiz bir şekilde hastalanan ve durumu her an daha da kötüye giden arkadaşını hastaneye ulaştırmak istemektedir. Başlangıçta okul bürokrasi yüzünden hastaneye götürülmeyen Memo, sonrasında istense de yoğun kar yağışının yolları kapatmasından dolayı hastaneye ulaştırılamaz. Acımasız hesaplaşmalar saklanan sırlar açığa çıkar

Yönetmen: Ferit Karahan

Oyuncular: Ekin Koç, Mahir İpek, Cansu Fırıncı ile Melih Selçuk

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım