6'lı masadan ortak video

6'lı masadan ortak video
Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, toplantı öncesi  ortak bir video paylaşımında bulundu. Toplantı öncesi CHP, İyi Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin olduğu video #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaşıldı. 

6''lı masanın parti liderleri, bugün altıncı kez görüştü. Toplantı öncesi altı partinin sosyal medya hesabından ortak bir video paylaşımı yapıldı.

Altıncı kez toplanan “Liderler Buluşması” öncesinde; CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin sosyal medya hesaplarından “Yarının Türkiyesi için... #HepBirlikteGüzelYarınlara” notuyla bir video paylaşıldı. 

Altı muhalefet partisi genel başkanı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bugün bir araya geldi.  

Buluşma öncesinde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin sosyal medya hesaplarında “Yarının Türkiyesi için... #HepBirlikteGüzelYarınlara” notuyla bir video yayınlandı. 

Videoda daha önce düzenlenen Liderler Buluşması’ndan ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni imza töreninde görüntüler yer aldı.

6''LI MASADA İLK TUR TAMAMLANIYOR

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak.

Toplantı öncesi CHP, İyi Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin videosunun yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaştı.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen altı parti, ilk liderler turunu bugün Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde tamamlayacak.

Toplantı öncesi CHP, İYİ Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti 6 liderin videosunun yer aldığı videoyu #HepBirlikteGüzelYarınlara etiketi ile paylaştı.

Altılı masa buluşmalarının ilk turunun sonuna gelindi. Liderler, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde toplanıyor.

ORTAK ADAY DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK

Bu görüşmelerde Cumhurbaşkanı adayının kim olacağının yine konuşulmayacak. Ancak son dönem liderlerden gelen ortak adaylığa dair açıklamaların değerlendirilmesinin yapılması bekleniyor. Görüşmelerin ilk turunun tamamlanmasıyla toplantılara ara verilecek. Liderler bu buluşmada toplantıların nasıl yapılacağına karar verecek. Görüşmelerin aynı şekilde devam edeceği ifade ediliyor.

İlgili Haberler