Göldeki kadın cesedini gören balıkçılar hâlâ şokta. Polis cesedin karnına yazılan şifrenin gizemini çözmeye çalışıyor

Göldeki kadın cesedini gören balıkçılar hâlâ şokta. Polis cesedin karnına yazılan şifrenin gizemini çözmeye çalışıyor
Cuma günü ABD'nin Teksas ilçesinde otoyol kenarındaki gölde bir kadın cesedi bulundu. Kadının bedeninde ne olduğu tam olarak anlaşılamayan semboller vardı. Neden öldüğü, kim tarafından öldürüldüğü bilinemiyor. Şifrelerin gizemi hala çözülemedi.

Mynet''ten aktarılan bilgilere göre; Geçtiğimiz Cuma günü ABD’nin Teksas eyaletinde otoyolun yakınlarındaki bir gölde balıkçılar bir kadın cesedi buldu. Polisler kadına dair bilgiye ulaşabilmek için robot resmini çizdi. Ancak kişiyi tanıyan, arayan soran kimse olmadı. Gizemli kadının karnının sağ tarafından bulunan ve sırrı çözülemeyen dövmelerin çizimleri de hazırlandı.

3 DÖVMESİ VAR

İlk dövmenin FOE olarak okunan üç bitişik el yazısı harfinden oluştuğu düşünülüyor. Kadının sırtının alt kısmında bulunan bir başka dövmede ise yine bitişik el yazısı harfleriyle ‘Kader’ yazılıydı. Çizimi yapılan 3. dövme ise sağ kolunun iç kısmında bulunuyordu ve şapka takan sakallı bir adamın karikatürize edilmiş bir görüntüsüydü. Kadının yüzünün taslağı ise kısa saçlı, temiz yüzlü beyaz bir kadını resmediyordu.

ÖLÜMÜN SEBEBİ AÇIKLANAMADI

Araştırmacılar, polis taslağının yanı sıra kimliği tespit edilemeyen kadının dövmelerinin ve açıklamalarının, gizemli kadını teşhis edecek birilerini bulma şansını artıracağını umuyorlar. Olay, açıklanamayan bir ölüm olarak araştırılıyor. Kadının nasıl öldüğü ya da gölde ne kadar süredir bulunduğu belli değil.

İlgili Haberler