Abdullah Avcı'dan Dries Mertens açıklaması

Abdullah Avcı'dan Dries Mertens açıklaması
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Şu ana kadar sekiz stoperle görüştük. Bir tanesini alacağız" dedi

Trabzonspor''un teknik direktörü Abdullah Avcı, Atatürk Olimpiyat Stadı''nda oynanan Sivasspor maçından sonra transferle ilgili açıklama yaptı.

Avcı, şöyle konuştu:

"Topa sahip olmak, oynamak çok önemli. Topu kullanan bir oyuncu olması gerekiyor. Yoğun bir şekilde stoper için çalışma var. İki sezondur yüzde 95 transferler bitmiş sezona başladık. Yönetime teşekkür ediyorum. Bazen bir iki aksaklık olabilir. Sekiz tane stoperle görüştük. Birçok şeyle karşılaşabiliyorsun, bu zamana kadar gerçekleşmedi. Bir tane alacağız. Yoğun görüşmeler devam ediyor. Kulübe ve oyuna uygun bir tane tercih edeceğiz. Bu sene ligde yarış daha zorlu olacak. Ama biz de geçen sene rakip yok diye kazanmadık, biz kazanarak devam ettik. Sonuçlara göre değil, bu organizasyonu nasıl büyütüyoruz, o açıdan bakıyorum.” yanıtını verdi.

Abdullah Avcı, "Dries Mertens''le ilgilendiğiniz yönünde haberler var. Bu iddialar doğru mu?" sorusunu, "Mertens kariyeri ve oyunculuğuyla çok büyük bir oyuncu. Bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir bir oyuncu gibi gözükmüyor." şeklinde yanıtladı.

İlgili Haberler