Belhanda: Evimdeymiş gibi hissediyorum

Belhanda: Evimdeymiş gibi hissediyorum
Adana Demirspor'un yeni transferi Belhanda, taraftara yönelik açıklamalarda bulundu. İnternettten Adana Demirspor taraftarlarını araştırdığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Gerçekten çılgın bir taraftarımız var, çok ateşliler" şeklinde açıklama yaptı.

Belhanda: Evimdeymiş gibi hissediyorum

Galatasaray''dan ayrılmasının ardından mavi-lacivertli takımla geçtiğimiz hafta anlaşma sağlayan Younes Belhanda, kulübün yıllık yaklaşık 1.5 milyon Euro''dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Faslı oyuncu, Süper Lig''de 99 maça çıkarken, 18 gol atıp, 22 asist yaptı. Galatasaray formasıyla 2 sezon şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki oyuncu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı.

"BAŞKAN GEREKEN ÖZGÜVENİ VERDİ"

Transferin tamamlanmasının ardından takımın Bolu kampına katılan Belhanda, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. Kendini çok iyi hissettiğini ve takım arkadaşlarıyla bir an önce tanışmak için zaman kaybetmeden kampa katıldığını kaydeden Belhanda, "Herkesle tanıştım. Beni evimdeymiş gibi hissettiriyorlar. Çok mutluyum. Başkanımızla ilk görüşme evimde gerçekleşmişti. Bana gereken özgüveni verdi. Önemli olduğumu hissettirdi. Zaten ikinci görüşmede imzayı attım" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR"

Adana Demirspor’un 26 yılın ardında Süper Lig''e çıkmasına vurgu yapan Faslı oyuncu, ligde kalıcı olmak için takım ruhunun ve aile olmanın önemini vurguladı. Adana ekibin taraftarlarıyla buluşmak için sabırsızlandığını söylerken internetten takımın taraftarlarını araştırdığını anlatan Belhanda, "Gerçekten çılgın bir taraftarımız var, çok ateşliler. Umarım en kısa zamanda beraber oluruz. İki yıldır maç izleyemiyorlar. Bu sene beraber olacağız. Onlara ihtiyacımız var" diye konuştu. DHA