Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ahlatlıbel’deki görüşmesi sona erdi

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ahlatlıbel’deki görüşmesi sona erdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Ahlatlıbel’de yapılan görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ankara Ahlatlıbel''de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü...

Kılıçdaroğlu’nun talebi üzerine Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Tesisleri’nde yemekte buluşan iki lider, hem Altılı Masa’nın yol haritasını hem de 5 Ocak''ta yapılacak yeni zirveyi ele aldı.

Görüşmede, Altılı Masa''nın çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayı için zamanlama konusu da görüşüldü. Ayrıca, görüşmeyle “Altılı Masa dağılır mı, liderler arasında gerginlik mi var?” söylemlerine de nokta konulmasının hedeflendiği aktarıldı.

“ÇATLAK, AYRIŞMA ŞEKLİNDEKİ KAYGILARIN HİÇBİRİSİ GERÇEK DEĞİL”

Halk TV''de Şule Aydın''ın moderatörlüğündeki Kayda Geçsin programına katılan İYİ Partili Turhan Çömez, iki liderin görüşmesi hakkında şu sözleri dile getirdi:

"Ahlatlıbel''de daha önce Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener, bir kere daha görüşmüşlerdi. Bu görüşme talebi Kılıçdaroğlu''ndan geldi. Henüz gündemin ne olduğunu bilmiyoruz. Toplantıdan sonra şüphesiz bilgi sahibi olacağız. Şu anda neler konuşulduğu konusunda bir fikrimiz yok. Toplumda büyük bir ilgi uyandırmasını önemsedim. Saray da büyük bir dikkatle izliyordur bu görüşmeyi. Burada acaba bir çatlak mı, ayrışma mı var, onla ilgili birtakım temaslar mı kuruluyor şeklindeki kaygıların ya da yorumların hiçbirisi gerçek değil.

Altılı Masa güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Öte yandan zaman zaman görüş ayrılıkları şüphesiz olabilir. Ama genel konsept olarak bir uyuşmazlık, anlaşmazlık sözkonusu değil. Ümit ediyorum bu toplantıdan çıkacak karar Türkiye için büyük bir ümit ve heyecan oluşturacaktır."

 

Ayrıntılar geliyor...

İlgili Haberler