Ülkücüler şimdi mi kardeş?!

Ülkücüler şimdi mi kardeş?!
Ülkücüler şimdi mi kardeş?!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, AKP mitingindeki MHP bayrağına tepki gösterdi: Namaz bile kılmazlar dediklerinizle kardeş

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, AKP mitingindeki MHP bayrağına tepki gösterdi: Namaz bile kılmazlar dediklerinizle kardeş mi oldunuz!.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, AKP’nin Sincan mitingi sırasında MHP bayrağı açanlara sert tepki gösterirken, Başbakan Tayyip Erdoğan’a da ağır sözlerle yüklendi. Mitingde Ülkü Ocakları’na ait bayrak ve logoları kullanan bir grubun yer aldığını, Başbakan Erdoğan’ın, ” MHP’li kardeşlerimiz ile birlikte yürüyeceğiz “ sözlerini eleştiren Kılavuz, ” Başbakan’a soruyoruz, ’bunların eli sıkılmaz, selam verilmez, namaza bile durmazlar’dediğiniz Ülkücüler ile ne zamandan beri aranızda kardeşlik hukuku doğdu “ dedi. Kılavuz, yaptığı yazılı açıklamada başbakana seslenerek; “Ne zaman ağabeyiniz Barzani’yi, kardeşiniz Esad’ı terk ederek Ülkücülerin kardeşiniz olduğu hissine kapıldınız. Ne zaman ’ayaklarımın altına aldım’ dediğiniz milliyetçiliğin kutlu sancağına sarılmaya karar verdiniz. Şunu çok iyi bilsin ki, oradaki üç beş zavallı paralı asker, kapıkulu ve ahlaksız ellerinde iki pankart dört bayrak tutmakla Ülkücü olmamıştır, olamazlar. Dolayısıyla bu soysuz davranış bizleri temsil etmemektedir, edemez de. Safımız, Türk milletinin safıdır” dedi.