Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında İYİ Parti tartışması

Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında İYİ Parti tartışması
CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuklar arasındaki İYİ Parti tartışması geceye damgasını vurdu.

Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti medyada konuşulmaya devam ediyor. Ahmet Hakan’ın sunumuyla CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programında konuşan Ortadoğu gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Karataş ve Av. Uğur Poyraz arasındaki tartışması gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Karataş’ın, İYİ Pati’ye ve parti yöneticilerine yönelik ağır ithamlarına tepki gösteren Poyraz “Eğer Erdoğan ellerinden tutmasaydı Bahçeli bugün evinden televizyon seyrediyor, Akşener ise MHP’nin başında olacaktı” ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN’IN BAŞ DANIŞMANINDAN AKŞENER’E: "KADIN GİBİ DAVRANMALI”

Programın bir diğer konuğu olan Başbakan Binali Yıldırım’ın Başdanışmanı Mustafa Şen’in, Akşener’in konuşma üslubuna yönelik sözleri ise konukların tepkisini çekti. Şen, Akşener’in kadın gibi konuşması durumunda başarılı olacağını beyan etti.

DERVİŞOĞLU’NDAN SERT TEPKİ

Ortadoğu gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Karataş’ın, MHP’deki tüzük kongresine ve değişim hareketine yönelik ağır sözlerine cevap vermek için canlı yayına bağlanan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu kongredeki yaşananları detayları ile paylaştı. Programda hiçbir İYİ Parti temsilcisi olmadığına dikkat çeken Dervişoğlu, İYİ Parti’yi ve kurucularını çeşitli gruplarla ilişkilendirmeye çalışanlara da tepki gösterdi.

İlgili Haberler