Beşiktaş'ta başkanlık seçimi yaklaşırken çok konuşulacak iddia! Bu hareket çok konuşulur

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi yaklaşırken çok konuşulacak iddia! Bu hareket çok konuşulur
Beşiktaş Kulübü’nde 28 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi öncesinde kulislerde Başkan Ahmet Nur Çebi için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş’ta başkanlık seçimine sayılı günler kaldı. Mevcut Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra, Fuat Çimen de adaylığını açıklamıştı.

Siyah Beyazlıların kulüp tüzüğüne göre; adaylar üyelerden 250 imza toplamaları halinde resmen “başkan adayı” olmaya hak kazanıyor.

BOMBA İDDİA ORTAYA ATILDI

Ancak kulislerde dolaşan iddialara göre; Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği ve katıldığı iftarlarda üyelerin önüne, Başkan Çebi’yi öneren bir form koyulduğu öne sürüldü.

SEÇİME GÜÇLÜ GİRMEK İSTİYOR

Ahmet Nur Çebi’nin buradaki amacının 250 imza toplamak yerine, 2.000 ve/veya daha fazla imzayla Divan kuruluna başvurarak seçime daha güçlü girmek istediği gelen haberler arasında.

SEÇİM NE ZAMAN?

Beşiktaş''ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 22.05.2022 Pazar günü saat 10:30’da Akatlar Mahallesi, Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak, No:2 Beşiktaş-İstanbul adresinde bulunan BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi''nde yapılacak.

22.05.2022 günü toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde, ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 29.05.2022 Pazar günü saat 10:30’da aynı gündemle aynı yerde yapılacak.

İlgili Haberler