Ahmet Türk, CHP’ye kadro kurdu Atatürkçü Faraç kovuldu!..

Bana yazmış, şöyle diyor; “Kılıçdaroğluna yazacağına Tayyip e yazda görelim yiğitliğini kapının önüne koya senin kaç okuyucun var. yalakalık yapmasan.birgün tutmazlar...” Kendisine ait olduğu şüpheli bir ismi takiben adresini “...@anakentkoleji.net” şeklinde vermiş,ama ne mal olduğunu bu imzadan çözmeyin.. Bir eğitim yuvasının e-postasını kullanıyor, gelgelelim eğitimci olmamasını diliyorum çünkü mantık bir yana, yazı dizini felaket. Eğitim belli “beyin terk” niteliğinde..
Bu ’dangıl’a şunun için yer verdim.. “Benim adım Kemal” Bey’i kutluyorum.. Tabanı genişleteceğim demişti.. Genişletmiş!.. Artık onun da geniş bir bidon kafalı tabanı var!..
Bunlarla iktidarı yakalar artık!..
Ne yapsın gerçek Atatürkçü ulusalcı vatanseverleri.?!
TÜSİAD’cı, PKK avukatı, Sorosçu, bunlar lazım..
Şu örneğe bakın..
“Bu yıl 29 Mayıs’ta yani CHP olağan kurultayından hemen sonra Akşam gazetesinde BDP eski Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün bir sohbeti yayımlanıyor. Türk diyor ki:
“PM’ye yeni giren Mehmet Faraç gibi isimler Kürt sorunu konusunda görüşleri nedeniyle bölgeye bile giremez. Baykal girebilirdi. Kılıçdaroğlu da girebilir, ancak Faraç gibi isimler giremez. Sezgin Tanrıkulu bölgeyle, CHP arasında bir köprü olabilirdi...”
Son kurultayda Kılıçdaroğlu, Mehmet Faraç’ı attı, Sezgin Tanrıkulu’nu bağrına bastı!.. Faraç, Atatürkçü bir vatansever, Sezgin Tanrıkulu PKK avukatı!.
Faraç’tan söz açılmışken, başına geleni de aktaralım..
Malum, “Kemal-Gürsel” ikilisi
ellerinde tuzluk, prim yapacak her alana koşuyorlar.. Ama “Kubilay’ı anmaya” gitmediler, parti sekreterini gönderdiler!.. Neden?..
Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç’ın yazısını gazetesi sansürledi!..(Cumhuriyet’e bak!!)
Faraç, “Dinci Tehdit, Kubilay ve İşbirlikçilik” başlıklı bir yazı kaleme almış ve gazeteye göndermişti. Ancak gazete yönetimi başlıktan “İşbirlikçilik” kelimesini ve yazının son 6 paragrafını çıkartmak istedi.
Faraç bu duruma itiraz etti ve gördü ki; yazısı yayınlanmamıştı.
Mehmet Faraç, sansürlenen yazısının özetinin “Kubilay’ın başının kesilmesinin 80. yılında Cumhuriyet’in Atatürkçü, Kemalist evlatlarının başları kesilmeye devam ediyor...” olduğunu söyledi. Faraç diyor ki; “Kubilay’ın öldürülmesini anlatıyor. Perinçeklere, Tuncay Özkanlara, Haberallara gönderme yapıyorum, susturulduklarını anlatıyorum. Barzani’nin adamları her yere sızdı. Ülke federasyona sürükleniyor.
PKK avukatları, Nakşibendiler CHP’ye sızmışlardır. Onlar Cumhuriyetin en önemli kalesine sızarken yurtseverlerin kafaları kopartılıyor, parti başkanları, TV sahipleri içeri alınıyor..
PKK’nın avukatlarını CHP PM’ye koyan zihniyet Cumhuriyet Gazetesi’ne sansür uygulatıyor.. Yeni CHP’yi Barzani dizayn ediyor... Sezgin Tanrıkulu PM’ye alınıyor...
Güneydoğu’da Türk-Kürt’e, Kürt-Türk’e düşman ediliyor.. CHP de dizayn ediliyor..
“Laiklik tehlikede değil” diyen ve evrakta sahtecilikten yargılanan isimleri, PKK’lıların avukatlarını PM’ye alan, “cemaatlere saygılıyım” diyen zihniyete biz karşı çıktığımız için bu durumdayız. Biz, 6 ok çizgisinde durduk, bugün haklı çıktığımız ortaya çıktı.
Ben bunları CHP’nin panelinde söyledim. CHPliler hayretle, şiddetle alkışladılar.
Sansürün arkasında kızlarını Sorosçu damatlara(!) veren kişiler var
Bu tezgahın arkasında Türkiye’nin bölünmesi var...
Bu gelişmeler, yukarıda sunduğum (tip c -bidon kafa) angusgilleri mutlu ediyor!..

Yazarın Diğer Yazıları