Ajax Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Ajax Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
UEFA şampiyonlar Ligi C grubu 2. maçında Ajax ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Ajax Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte Ajax BJK maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi…

Ajax Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu 2. maçında Beşiktaş deplasmanda Ajax karşısına çıkıyor. İlk maçında sahasında Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden Beşiktaş bu karşılaşmadan en az 1 puanla ayrılarak gruptaki yarıştan kopmak istemiyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında deplasmanda Sporting Lizbon’u 5-1 ile geçerek büyük bir gövde gösterisi yapan Ajax, ligde de yoluna namağlup lider olarak devam ediyor. Ligde son maçında sahasında Cambuur’u 9-0 ile geçen Ajax topladığı 13 puanla zirvede yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında sahasında Dortmund’a 2-1 kaybeden Beşiktaş ligde de Ajax gibi namağlup bir şekilde liderliğini koruyor.

İki takım tarihlerinde daha önce 4 kez karşı karşıya gelmiş ve bu maçların hepsinden Ajax galip olarak ayrılmıştı. Son olarak 2 Kasım 1993 tarihinde Kupa Galipleri Kupası 2. Tur rövanş maçında Ajax deplasmanda Beşiktaş’ı Litmanen’in hat-trick yaptığı maçta 4-0 devirmişti.

Ajax Beşiktaş maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu 2. maçında Ajax sahasında Johan Cruyff (Amsterdam) Arena’da Beşiktaş’ı konuk edecek. 28 Eylül 2021 Salı akşamında saat 19.45’te başlayacak Ajac Beşiktaş maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Ajax Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda?

Ajax Beşiktaş maçını futbol severler Azerbaycan televizyonu CBC Sport kanalından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Stat: Johan Cruyff (Amsterdam) Arena
Tarih: 28 Eylül 2021 Salı
Saat: 19.45
Yayın: EXXEN & CBC Sport