AKP'li Çıldır Belediye Başkanı önce kafa attı sonra silahına sarıldı. Barış Yarkadaş'tan şoke eden iddia

AKP'li Çıldır Belediye Başkanı önce kafa attı sonra silahına sarıldı. Barış Yarkadaş'tan şoke eden iddia
Barış Yarkadaş’ın iddialarına göre, AKP’li Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun iş insanı Mete Koç’u darp edip öldürmekle tehdit etti.

Barış Yarkadaş bugünkü yazısında skandal bir olayı anlattı. Yarkadaş’ın iddiasına göre, Mete Koç adlı iş insanın Çıldır Belediyesi’nde çalışan H.A adlı bir kadınla gönül ilişkisi yaşıyor. Daha sonra ayrılan çiftin arasında tartışmalar olduğunu aktaran Yarkadaş, “İş insanı Koç da bunun üzerine belediye personeli H.A’yı Çıldır Belediye Başkanlığı’na şikayet etmek için bir dilekçe yazıyor. Ancak dilekçesini ilgili belediye personeli almak istemiyor. Daha ilginci; Mete Koç adlı iş insanına “Dilekçenizi şikayet ettiğiniz H.A’ya verin’’ deniliyor.” dedi.

Söz konusu H.A.’nın da Mete Koç’u AKP’li Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’na yönlendirdiğini söyleyen Yarkadaş, “ Bundan sonra olanlar ise tam bir skandal!” diye anlattı.

BAŞKAN SİLAH ÇEKİYOR

Yarkadaş’ın iddialarına göre, iş insanı Mete Koç’un Çıldır Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadenin tutanağına göre, AKP’li Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, dilekçenin bir kısmını okuduktan sonra “Senin ananı avradını s..…” diyerek Mete Koç’a hakaret ediyor.

Ardından masanın üzerine çıkarak şikayetçi Mete Koç’a ‘’kafa attığını söyleyen Yarkadaş, “İddiaya göre, AKP’li başkan bununla da yetinmiyor ve masasının çekmecesinden çıkardığı silahı Koç’a doğrultuyor. Belediye Başkanı Azizoğlu’nun kapısı açık olduğu için bu sırada koruması olduğu düşünülen 3 kişi odaya giriyor. Başkan bu kişilere Koç’u işaret ederek “Öldürün bunu” diye bağırıyor.” İfadelerini kullandı.

‘’ŞARJLI MATKAPLA DÖVDÜLER’’

Saldırıya uğrayan Mete Koç’un savcılıkta verdiği ifadeye değinen Yarkadaş, Koç’un “Odaya giren 3 kişi ile odada bulunan 4. kişinin “ellerindeki şarjlı matkap ve sopalarla” kendisine saldırdığını bu esnada odaya gelen ve şikayetçi olmak istediği H.A’nın da “Öldürün bunu” diye bağırdığını anlatıyor.” dedi.

Ardahan’a bağlı AKP’li Çıldır Belediye Başkanlığı''nda 1 ay önce yaşanan olayı anlatan Yarkadaş, henüz bir soruşturma açılmadığına da dikkat çekti.