Aleyna'nın annesi Acun Ilıcalı'ya isyan etti

Aleyna'nın annesi Acun Ilıcalı'ya isyan etti
Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı Survivor tarihinde ilk defa ailelerin fazlasıyla bu işin içinde olduğunu belirtti ve o isimlerin de Aleyna ve Ayşe olduğunu açıkladı. Bu açıklamaların ardından gözler özellikle kızının Survivor'dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından yanıt gecikmedi.

Survivor'da ortalık fena karıştı

Acun Ilıcalı''nın Survivor ada konseyinde Survivor tarihinde ilk defa ailelerin fazlasıyla bu işin içinde olduğunu belirtip ve o isimlerin de Aleyna ve Ayşe olduğunu açıklamasının ardından kızının Survivor''dan ayrılmasını isteyen Aleyna''nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından tepki verdi. Kalaycıoğlu sosyal medya paylaşımında "Sizin de çocuklarınız var, kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız" ifadelerini kullandı.

ZUHAL KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Acun Ilıcalı''nın da uyarısının ardından Aleyna Kalaycıoğlu''nun annesi merak edildi. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu''nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu''dur. Zuhal Kalaycıoğlu 1 Eylül 1977 yılında doğmuştur. Survivor Aleyna''nın annesi 44 yaşındadır. Yalova''lı olan Zuhal Kalaycıoğlu İstanbul''da yaşamaktadır.

İlgili Haberler