Ne oldu büyük sanatçılar kuş mu yedi dilinizi. Müzisyenler için neden sesiniz çıkmıyor

Ne oldu büyük sanatçılar kuş mu yedi dilinizi. Müzisyenler için neden sesiniz çıkmıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarında da müzisyenlere iyi haber çıkmadı. Sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışan bir müzisyen işsiz olduğunu belirterek “Evim kira icra borçlarım birikti çocuğum var” diyerek yardım çağrısında bulundu. Hal böyleyken 'atılan birkaç tweet haricinde' müzisyenlerin durumuna ilişkin tanınmış sanatçılardan tepki gösteren de olmadı.

Ne oldu büyük sanatçılar kuş mu yedi dilinizi. Müzisyenler için neden sesiniz çıkmıyor

Korona virüs salgınında getirilen kısıtlamalardan en fazla etkilenen kesimlerden biri de oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarında müzisyenlere yönelik bir adım atılmazken ve mekanların 21.00''de kapanacağı bildirildi.

Erdoğan''ın açıkladığı takvimde müzisyenler ve eğlence mekanlarında çalışanlar için herhangi bir adım atılmazken; müzisyenler sosyal medya üzerinden içinde bulundukları çıkmazı anlatarak yardım çağrısında bulunuyor.

15 aydır işsiz olduğunu belirten bir müzisyen Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “15 AYDIR işsizim korona yüzünden. Müzisyenim evim kira icra borçlarım birikti çocuğum var ALLAH RIZASI İÇİN SAYFANIZDA RT YAPAR MISINIZ ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM ELİ UZATIN” ifadelerini kullandı.

"NE OLDU BÜTYÜK SANATÇILAR SESİNİZ ÇIKMIYOR"

Öte yandan atılan birkaç tweet haricinde müzisyenlerin durumuna ilişkin tanınmış sanatçılardan tepki gösteren de olmadı.

Bu durumla tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Noldu büyük sanatçılar sesiniz çıkmıyor müzisyeleriniz için” dedi.

İlgili Haberler