Alişan abisinin vefatından sonra zor yaşadığı zor anları anlattı

Alişan abisinin vefatından sonra zor yaşadığı zor anları anlattı
Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan yaşadığı zor anları anlattı.

Alişan, korona virüse yakalanıp, yaklaşık bir ay yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş''ın vefatından sonra yaşadıklarını anlattı. ''teve2 Magazin Masası’ telefonla bağlanan ünlü şarkıcı, canlı yayınında duygusal anlar yaşarken, "Günün 2-3 saati ağlıyoruz, anılarımızı tazeliyoruz" dedi.

"GÜNLER GEÇMİYOR"

Acı kaybının ardından ailece çok sarsıldıklarını ve ağladıklarını söyleyen Alişan, "Günler geçmiyor. Kasım 21''inde dört ay olacak ama biz onu beş aydır görmüyoruz, bir ay da yoğun bakım süreci var. En son 20 Haziran''da mesajlaşmıştık. Ayakta kalmak zorundayım, mesleğimi yapmak zorundayım. Çünkü üzerimde birçok sorumluluk var" dedi.

Annesi Suzan Tektaş’ın son durumdan da bahseden 45 yaşındaki şarkıcı, “Bir anne evladını kaybetmiş, nasıl olsun? Günün 2-3 saati normaliz, günün 2-3 saati ağlıyoruz, anıları tazeliyoruz. Nasıl geçecek bilmiyorum ama bir şekilde geçecek" ifadelerini kullandı.

"ZORLA PSİKOLOĞA GÖTÜRDÜK"

“Psikolojik yardım aldınız mı?” sorusuna ise Alişan, "Annemi bir kez zorla psikoloğa götürdük. ''Evladını kaybetmiş bir annenin ağlaması, kendini kapatması çok normal'' dedi. Bir psikolog bu işi çözemez. Çok çabuk geçecek bir şey değil” yanıtını verirken, kendisinin de bu süreçte birkaç kez psikolojik yardım aldığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı, "Benim bugün şarkım çıktı. İlk dinleyen Selçuk olurdu, ilk mesaj atan o olurdu. Acayip bir şey, çok çabuk geçecek bir şey değil" şeklinde konuştu.

"BİR KARDEŞİM VARDI ŞİMDİ YOK"

Alişan hala gülmekten çekindiğini dile getirdi: ''Gülersem ona karşı bir yanlış mı yapmış olurum?'' diye düşünüyorsun. Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum. Kardeşi vefat eden sadece ben değilim ama benim kardeşimle ilişkim çok daha farklıydı. Bir tane kardeşim var, ama şimdi yok.