Araplar paralarını Sportswashinge nasıl dönüştürüyor? Araştırmacı gazeteci Zafer Arapkirli Arapların maskesini düşürüyor

Araplar paralarını Sportswashinge nasıl dönüştürüyor? Araştırmacı gazeteci Zafer Arapkirli Arapların maskesini düşürüyor
NBA'den Premier League'e, Formula 1'den, Golf'e, Tenis'e, At yarışlarına kadar, Araplar neden milyarlarca Dolar akıtıyor?Dünyanın En Pahalı Futbolcuları, yıllardır neden dünyanın en önde gelen liglerini değil de Al - Hilal, Al Ittihad gibi takımları tercih ediyor?Dünya demokrasi liginde en son sıralarda olan, İnsan Hakları sicilli yerlerde sürünen Arabistan, Sportswashing hamlesini nasıl akıllıca yürütüyor?

20 milyar dolarlık bütçesiyle futbolda yeni bir çekim merkezi olan Suudi Arabistan, Ronaldo, Neymar, Benzema ve diğer onlarca ünlü futbol starını neden transfer ediyor?

Tüm dünyanın merak ettiği milyon dolarlık transfer dosyalarını tek tek açan ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, Arapların paralarını Sportswashing'e nasıl dönüştürdüğünü açıklıyor.

Sadece Cemal Kaşıkçı cinayeti bile ülkenin imajını yerlere sermişken, bir anda Suudi Arabistan’ın bu kadar kolay toparlanabilmiş olmasının arkasındaki gizli gerçeği Zafer Arapkirli yazıyor.

Gündem yaratacak Arapların Sportswashing Dosyası yarın YENİÇAĞ'DA...

İlgili Haberler