ASAP Rocky, Rihanna'yı aldattı mı?

ASAP Rocky, Rihanna'yı aldattı mı?
Hamileliğiyle şu sıralar gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Rihanna ve rap şarkıcısı ASAP Rocky, haklarında çıkan aldatma söylentileriyle hem Twitter hem de Google gündeminde trend oldu. Rapçinin, Rihanna'nın daha önce beraber ayakkabı tasarladığı Amina Muaddi ile beraber olduğu düşünülüyor.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna ve rapçi sevgilisi ASAP Rocky, hamilelik sürecini gölgede bırakan bazı söylentilerle sosyal medyada trend oldu.

GÜNDEMDE İLK SIRADA

Rap şarkıcısının Rihanna’yı aldattığı iddiaları, Rihanna’nın hem Twitter hem de Google gündeminde trend olmasına sebep oldu.

TASARIMCIYLA MI BERABER?

Çiftin sosyal medyada gündem olmasının bir sebebi de Rihanna ile beraber ayakkabı tasarlayan lüks ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi''nin Rocky ile beraber olduğu söylentisi.


Bir sosyal medya kullanıcısı  yaptığı paylaşımda ASAP Rocky ve Rihanna''nın ayrıldığını ve sebebinin de Amina Muaddi olduğunu belirtti. Aynı kullanıcı, rapçi ile tasarımcının ilişkisinin yeni olmadığını, yıllardır görüştüklerini açıkladı.

Rihanna, kendi giyim markası Fenty için 2020 yılında Amina Muaddi ile bir araya gelmişti. Şarkıcının markası için ayakkabı tasarlayan Muaddi, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı.

İlgili Haberler