Yağmur Tanrısevsin'den Kerem Bürsin açıklaması! 

Yağmur Tanrısevsin'den Kerem Bürsin açıklaması! 
Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tanrısevsin, eski aşkı Kerem Bürsin ile sosyal medyada takipleşmesi ve aşk yaşadıkları iddiasına ilk kez cevap verdi.

Kerem Bürsin''in (34), final yapan ''Sen Çal Kapımı'' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel''den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin''le (31) sosyal medyada yeniden takipleşmesi kafaları karıştırdı.

YENİDEN TAKİPLEŞTİLER

Kanal D''de 2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan ''Güneşi Beklerken'' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin, Twitter''da yeniden takipleşmesi hayranlarını sevindirdi.

"AŞK YENİDEN Mİ?"

Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014 yılında ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti. Tanrısevsin ve Bürsin''in takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı''nda görüntülendi. Kalp Yarası dizisinin çekimleri nedeniyle 9 aydır Hatay''da bulunan Yağmur Tanrısevsin, dizi final yaptıktan sonra İstanbul''a döndü. 

"DİZİNİN FİNAL YAPMASI BİZİ ÜZDÜ"

Hatay günlerinden bahseden güzel oyuncu, "Dizinin final yapması bizi üzdü. Hatay''ı çok sevmiştik. Özelliklle yemekleri ve kültürü çok etkileyiciydi. Yine Hatay''da olacak bir projede seve seve yer alırım" açıklamasında bulundu.

DÖNEM DİZİSİNDE ROL ALMAK İSTERİM

Dönem dizisinde rol almak istediğini itiraf eden Tanrısevsin, "Yeni projeler için görüşmelerimiz sürüyor ama şu an netleşmedi. Dönem işi hiç deneyimlemedim. Neden olmasın?" diyerek yapımcılara mesaj gönderdi.

"AŞK YOK, ARKADAŞIZ"

Güzel oyuncu, Kerem Bürsin ile arkadaş olduklarını ifade etti. Tanrısevsin, "Tekrar aşk yaşama durumumuz yok" dedi.

 

 


 

İlgili Haberler