Atatürkçü İlahiyatçı Cemil Kılıç Atatürk'ün büyük sırrını açıkladı

Atatürkçü İlahiyatçı Cemil Kılıç Atatürk'ün büyük sırrını açıkladı
Tarihin en büyük İslam bilginlerinden biri de Atatürk olduğunu belirten İlahiyatçı Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlar yaptı. Kılıç, "Tarihin en büyük İslam bilginlerinden biri Atatürk'tür" dedi.

Atatürkçü İlahiyatçı Cemil Kılıç, Twitter''dan yaptığı paylaşımlarda dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıç, Tarihin en büyük İslam bilginlerinden biri de Atatürk olduğunu belirterek, "Cumhuriyet devrimi de onun öncülüğünde gerçekleşen İslam''ın eşsiz bir yenilenme devinimidir." diye yazdı.

Cemil Kılıç paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Diyanet Başkanı Ali Erbaş, yaşamımızı Kur''an''a göre düzenleyeceğiz, demiş. O halde üzerindeki papaz cübbesini çıkararak başla. Sonra lüks araçtan in. İktidara göre değil Hakka göre fetva vermeye başla. Kimi Kur''an kurslarındaki çocuk tecavüzlerine de sessiz kalma. Hadi bakalım!

Ben ne yazarsam Allah rızası için yazıyorum. Yazdıklarımdan rahatsız olanlar Allah''ın dininden rahatsız olanlardır. Onlar ruhlarını Şeytan''a teslim etmiş münkir ve münafıklardır. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar; Allah nurunu tamamlayacaktır.

Tarihin en büyük İslam bilginlerinden biri de Atatürk''tür. Cumhuriyet devrimi de onun öncülüğünde gerçekleşen İslam''ın eşsiz bir yenilenme devinimidir. Bu nedenle Atatürk karşıtlığı doğrudan doğruya İslam karşıtlığıdır."

İlgili Haberler