Athena Gökhan Özoğuz sordu. Depreme asansörde yakalanan Feryal Tekin ve Ömer Tekin’in akıbeti belli oldu. Kahreden detay

Athena Gökhan Özoğuz sordu. Depreme asansörde yakalanan Feryal Tekin ve Ömer Tekin’in akıbeti belli oldu. Kahreden detay
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un sosyal medya hesabından sürekli olarak sağlık durumunu sorduğu Feryal Tekin ve Ömer Tekin’in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Athena Gökhan Özoğuz'un sıklıkla Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla, İzmir’deki depreme halalarıyla birlikte asansörde yakalanan Feryal Özge Tekin ve Ömer Yiğit Tekin’in cansız bedenine ulaşıldı.

gk2.jpg

İzmir’de bölgeden haber veren Mustafa Ayhan, enkaz altında kalan ve uzun süredir aranan Feryal Özge Tekin ve Ömer Yiğit Tekin’in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada Öztürk'ün yeğenleri Ömer Yiğit Tekin (4) ve Feryal Özge Tekin'in (14) cansız bedenine ulaşıldı. Ayrıca hala Fatma Öztürk'ün evin 5'inci katında kalan babası ve eşi ise enkazdan sağ çıkarıldığı belirtildi.

Ayhan yaptığı paylaşımda, “Malesef kaybettik. Başımız sağolsun  Herkes elinden geleni yaptı. Gerek yakınlara olan ilgi gerekse orada mücadele eden JAK ,Afad,Akut,Belediye Itfayeleri,Umke, Kızılay görevlileri canla başla dinlenmeden çalıştılar. Fatma Teyze,Ömer ve Feryal için JAK özel ekip kurdu. Malesef.” ifadelerini kullandı.

gk1-001.jpggk333.jpg

 

elsawgdxiaqskda.jpgelsawgixeayvrfn.jpg

İlgili Haberler