Bafetimbi Gomis'ten Galatasaray'a müjde!

Bafetimbi Gomis'ten Galatasaray'a müjde!
Önümüzdeki transfer sezonu için çalışmalarını şimdiden sürdüren Galatasaray'a Bafetimbi Gomis'ten müjdeli haber geldi

Korona virüsü salgınında lige verilen arada önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'a Bafetimbi Gomis'ten müjdeli haber geldi.

Sarı-kırmızılılar teknik direktör Fatih Terim'in listesine göre hareket ederken santrfor transferi yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.Florin Andone kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından İngiltere'ye dönecek. Mbaye Diagne, Club Brugge'den dönecek olsa da Fatih Terim onu kadroda düşünmüyor.Senegalli futbolcudan bonservis bedeli elde etmek isteyen Galatasaray yönetiminin, Katar formülünü masada tuttuğu belirtildi.

Santfor bölgesinde oynayabilecek Ryan Babel'in de kulüp bulmasını isteyen sarı-kırmızılı kurmayların elinde Adem Büyük ve Radamel Falcao kalacak.Bu bağlamda takıma santrfor takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ismi ön plana çıkmıştı.Sarı-kırmızılı takıma geldiği ilk sezonda gol kralı olan ve yaşanılan şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan yıldız futbolcunun bu performansı taraftarın hafızasında tazeliğini koruyor.Teknik direktör Fatih Terim'in de dönüşüne onay verdiği golcü futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Korona virüsü salgını birçok ülkenin ekonomisine ağır darbe vurdu. Bunlardan birisi de Suudi Arabistan. Maliye Bakanı kemer sıkma politikası kapsamında spor kulüplerine finansal desteği keseceklerini açıkladı.

ARABİSTAN'DA İŞLER TERSİNE DÖNEBİLİR 

Türk kulüplerinin en çok futbolcu satışı yaptığı ülkelerin başında Suudi Arabistan geliyor. Ancak bundan sonra işler tersine dönebilir.

BAKAN RESMEN AÇIKLADI 

Ajansspor'un haberine göre, Suudi Arabistan Maliye Bakanı, ülke genelinde uygulanacak kemer sıkma politikası kapsamında spor kulüplerine finansal desteği keseceklerini açıkladı. Bu durumda Türkiye'den Suudi Arabistan'a oyuncu satışının bir hayli azalacağını öngörmek çok da hatalı olmaz.

OYUNCULARI ELDEN ÇIKARMAK DURUMUNDA KALABİLİRLER 

Hatta oyuncu satışı olmayacağı gibi Suudi Arabistan kulüplerinin yüksek maaş alan oyuncuları elden çıkarmak durumunda kalabilir.

Yaşanan bu gelişme, Bafetimbi Gomis'in kulübü Al-Hilal'den ayrılması durumunda Galatasaray'a dönmeye sıcak bakabileceği şeklinde yorumlandı.