Bahçeli'den 'kripto paralel'li şehitler günü konuşması!

Bahçeli'den 'kripto paralel'li şehitler günü konuşması!
Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde konuşan Bahçeli, değişim isteyen delegelere yine dolaylı göndermelerde bulundu. Bahçeli "kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde katıldığı Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Biz bu davamıza sımsıkı bağlıyız ve sadıkız. Bir kez daha vurgulayayım ki, oyunu bozacak sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Milliyetçi ülkücü hareket mutlaka amacına ulaşacak, milletine hak ettiği güzellikleri yaşatacaktır" dedi.

Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz

Bahçeli, "Biz davamıza sımsıkı bağlı ve sadığız. Tekraren ifade ediyorum, bir kez daha vurguluyorum; oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Ülkü kervanı Allah'ın izniyle Türk'ün var oluşuyla asırlar öncesinden yola koyulmuş ve ebediyete kadar da durmayacaktır. Şehidiyle, gazisiyle ve muhterem mensuplarıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareket mutlaka amacına ulaşacak ve milletine hak ettiği güzellikleri inşallah yaşatacaktır. Aziz milletimizin birliği, bütünlüğü ve devamlılığı için mücadele eden şehitlerimizin aziz hatıraları bundan sonra da yolumuzu aydınlatacak ve mücadelemize güç katacaktır" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından sonra Mevlit okutuldu.

bahceli1.jpgbahceli2.jpgbahceli3.jpg