Bakan Soylu bir vefat ile daha sarsıldı

Bakan Soylu bir vefat ile daha sarsıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde annesini toprağa vermesinin ardından bu kez dayısı Selami Reis'in vefat haberiyle üzüntüye uğradı.

Bakan Soylu bir vefat ile daha sarsıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ailesinde art arda yaşanan kayıpların üzüntüsünü yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde annesi Servet Soylu''yu toprağa veren Bakan Soylu, bir haber ile daha sarsıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Samsun’nun Bafra ilçesinde yaşayan dayısı Selami Reis korona virüse yakalandı. Reis, 2 haftadır tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası Reis’in cenazesi yarın Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

Bakan Soylu''ya başsağlığı dileyen isimlerden biri de AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş oldu. Kurtulmuş, "Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ''Değerli kardeşim İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu''nun dayısı İsmail Reis beyefendiye Allah''tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi. 

İlgili Haberler