Bakırköy'de Nevruz önlemi: Bazı yollar kapatıldı

Bakırköy'de Nevruz önlemi: Bazı yollar kapatıldı
İstanbul Valiliği tarafından Bakırköy’de yapılmak istenen Nevruz kutlamalarına izin çıkmamasının ardından bölgede yoğun güvenlik önlemleri alınarak, Bakırköy Halk Pazarı'na çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı

Bölgede bulunan polis ekipleri zaman zaman pazara çıkan yolların araç trafiğine kapalı olduğu anonsu yapıyor. Önlemler çerçevesinde Bakırköy metro istasyonu da kapatıldı. Yayaların geçişi ise polis tarafından kontrollü bir şekilde sağlanıyor. 

İstanbul Valiliği tarafından Bakırköy’de yapılmak istenen Nevruz kutlamalarına izin çıkmamasının ardından sabahın ilk ışıklarında, Bakırköy Halk Pazarı'na çıkan yollar trafiğe kapatıldı.

Pazar giriş ve çıkışlarında çok sayıda polis görev alırken bölgeye yaya girişleri de kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Bölgede bulunan polis ekipleri zaman zaman pazara çıkan yolların araç trafiğine kapalı olduğu anonsu yapıyor. Bölgede güvenlik önemleri sürüyor.

METRO İSTASYONU KAPATILDI

Önlemler çerçevesinde Bakırköy metro istasyonuna giriş ve çıkışlar kapatıldı, polis helikopterinin de bölgede uçuş yaptığı görüldü. Polis ekipleri ayrıca İncirli metrobüs durağının üst geçidinde kontroller yapıyor.

Bu arada alana girmek isteyen bir grup polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

HDP İstanbul İl Başkanlığı, Bakırköy pazar alanında nevruz kutlaması için yaptıkları başvurunun kabul edilmediğini bildirmişti.