Bandırmaspor'un ismi değişti: Beşiktaş Başkanı Çebi'ye çok sert tepki

Bandırmaspor'un ismi değişti: Beşiktaş Başkanı Çebi'ye çok sert tepki
Bandırmaspor, Bey Çimento ile isim sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Törende konuşan başkan Onur Göçmez, Keny'nin sonuçlanmayan transferiyle ilgili Ahmet Nur Çebi'ye tepki gösterdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Bey Çimento ile 2022-2023 sezonu için isim sponsorluğu anlaşmasına vardı.

Bir otelde gerçekleştirilen imza törenine Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ile Bey Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Soner Özbey ve yöneticiler katıldı.

Göçmez, törende yaptığı konuşmada, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Phileppe Keny''nin, Beşiktaş''a transferinin gündeme gelmesine değinen Göçmez, Bandırmaspor''un menfaatleri için görevde olduklarını dile getirdi.

Beşiktaş''ın teklifini kabul etmelerine rağmen Keny için resmi işlemlerin başlatılmadığını belirten Göçmez, "Beşiktaş''a 29 Temmuz''a kadar dönüş yapılmazsa kadro planlamamızı revize edeceğimizi söyledik ve bize dönüş yapılmadı. Sonrasında sosyal medyadan Keny transferinin askıda kaldığını öğrendik. Sadece telefon açılarak ''Kusura bakmayın.'' denmesini beklerdik." diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin basına yapmış olduğu "Bandırmaspor''un başkanı, önce kendine dönüp bir bakacak. O da bir kongre üyesi. N''Koudou giderse, Keny''yi alabiliriz dedik. Bandırmaspor Başkanı işine baksın. Keny çok kıymetliyse başkasına satsın. Bulabilse zaten beklemez" şeklindeki sözlerini değerlendiren Göçmez, şu ifadeleri kullandı:

"Bize resmi teklif yapıldı, kabul ettik. 5 gün sonra transferin iptal olduğunu sosyal medya okuduk. Futbolcu dahil kimsenin bu durumdan haberi yoktu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin basına yapmış olduğu açıklama üslup tarz ve yaklaşım Beşiktaş camiasını bağlar ve Beşiktaş camiasının kendi içerisinde bunu tartışması lazım. Bandırmapspor''u ve futbolcumuz Keny''nin sanki bir kulübe satılma, Keny''nin de itibarsızlaştırma ve kalitesiz bir topçu algısı oluşturulmuş kamuoyuna. Beşiktaş Başkanı''nın yapmış olduğu bu açıklama sonunda tarih şunu yazacaktır; Beşiktaş Başkanı, Bandırmaspor''a yapılan bu tarz ve üsluptan ötürü özür borçlu olarak yazacaktır. Bu konu bizim için burada kapanmıştır." 

Göçmez, bu tarz durumların Bandırmaspor ve Beşiktaş camiaları için olumsuzluk oluşturmayacağını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından taraflar arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig''de "Bey Çimento Bandırmaspor" ismiyle mücadele edecek.

İlgili Haberler