Başarılı oyuncu Engin Günaydın'dan hayranlarını sevindirecek haber

Başarılı oyuncu Engin Günaydın'dan hayranlarını sevindirecek haber
Avrupa Yakası dizisi ile çok önemli bir izleyici kitlesine ulaşan, daha sonra ise kariyerine filmlerle devam eden usta oyuncu Engin Günaydın, bir süre önce yoğun tempoları nedeniyle dizilerde rol almama kararı almıştı. Ancak Günaydın’ın bu kararını yeniden gözden geçirdiği ve dizilere dönüş sinyali verdiği öğrenildi.

Avrupa Yakası’ndaki Burhan karakteri ile hafızalara kazınan Engin Günaydın’dan sevenlerine güzel haber geldi. Buna göre son olarak Kanal D’de ekranlara gelen Galip Derviş dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve daha sonra da gelen dizi tekliflerinde rol almayacağını belirten Engin Günaydın, uzun süreden bu yana uyguladığı kararı esnetti.

TV 100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Gain isimli bir dijital platformda yayınlanacak olan dizi projesi için anlaşma yaptı.

ÇEKİMLER BAŞLADI İDDİASI

2021 yılında yayın hayatına başlaması beklenen platformun hazırlıklarının devam ettiği belirtiliyor. 10 Bin Adım isimli dizinin yapımcılığını Zamkinos Film üstleniyor.

Projenin çekimlerinin başladığı da belertiliyor. Duygu Güzelmeriç’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini ise Devin Özgür Çınar yazdı.

DETAYLAR HENÜZ NET DEĞİL

Çınar aynı zamanda Engin Günaydın ile birlikte başrolde de yer alıyor. Usta oyuncunun hayranları ise bu gelişmeye sevinirken, platform hakkında fazla bir detay bilinmiyor.

Bir döneme damgasını vuran Avrupa Yakası dizisindeki Burhan Altıntop karakteri ile hafızalara yazılan Engin Günaydın, ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gül Ağa olarak da başarılı bir çıkış yapmıştı.

Kaynak: TV 100- Birsen Altuntaş 

İlgili Haberler