Bayern Münih'in 3 yıldızına ölüm tehdidi şoku! Lewandowski, Neuer Gnabry'ye şok

Bayern Münih'in 3 yıldızına ölüm tehdidi şoku! Lewandowski, Neuer Gnabry'ye şok
Almanya'nın St.Pauli kulübüne gönderilen bir tehdit mektubu herkesi şok etti. İsimsiz olarak gönderilen mektupta Bayern Münih'in 3 yıldız oyuncusuna yönelik doğrudan ölüm tehditleri yer aldı.

Bild gazetesinin haberine göre; Alman futbolunun dev kulübü Bayern Münih''in yıldız oyuncularına yönelik yazılan bir tehdit mektubu şok etkisi yarattı.

Mektup, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg merkezli St. Pauli''nin kulüp binasına gönderildi. 12 Ocak tarihinde yollanılan mektupta; ''Ligi kurtarın, futbolu kurtarın'' başlığı kullanılırken ''Pis Bavyera domuzlarına ateş ve ölüm'' ifadeleri yer aldı.

Alman polisini harekete geçiren ve soruşturma açılan mektupta, Bayern Münih''in yıldız oyuncuları Robert Lewandowski, Manuel Neuer ve Serge Gnabry''nin adları yer aldı.

Bild gazetesine konuşan polis sözcüsü Florian Abbenseth, "Ölüm tehdidi ve kamu huzurunu bozmaya yönelik tehdit gerekçeleriyle soruşturma yürütülüyor. Olayın arka planını araştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

KAFALARI KARIŞTIRAN DETAY

Söz konusu mektubun neden ikinci lig takımı olan ve merkezi Hamburg''ta yer alan St. Pauili''ye gönderildiği, futbol camiası ve taraftarlarla herhangi bir bağlantısı olup olmadığı gibi araştırılıyor.

İlgili Haberler