Bayramiç'te Yıldırım Akbulut üzüntüsü

Bayramiç'te Yıldırım Akbulut üzüntüsü
Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut'un hayatını kaybetmesi başta siyaset camiası olmak üzere damadı olduğu Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde de büyük bir üzüntüyle karşılaştı.

Bayramiç'te Yıldırım Akbulut üzüntüsü

Bir süreden bu yana kalbinden yaşadığı sorunlar nedeniyle hastanede tedavi gören Eski Başbakan ve Eski Meclis Başkanı Yıldırım Akbulut, öğleden sonra durumun daha kötüye gitmesinin ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Akbulut’un ölümü damadı olduğu Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde üzüntüyle karşılandı. Akbulut çiftinin Bayramiç ilçesindeki komşuları Sezgin Akar, "Çok üzgünüz, tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Bir- iki ay önce telefonla görüştük. Biraz zor konuşuyordu. Bir an önce Bayramiç''e gelip yazı burada geçirmek istediğini söyledi. Bugün tekrar telefon ettim. Evleri cevap vermedi, hastanede olduğunu öğrendim. Az önce de televizyondan kaybettiğimizi öğrendik. Bayramiç''e çok büyük faydası olan bir insandı" dedi.

Bir başka komşusu Halime Bilgin ise "Başı sağ olsun çocuklarımızın. Çok üzüldük. Koskoca kasabayı doyurdu. Hem komşumuz hem eniştemizdi" dedi. Eşi Samia Akbulut''un Bayramiçli olması nedeniyle ilçede evi bulunan Yıldırım Akbulut, zaman zaman buraya gelerek akrabaları ile hasret gideriyordu. Yıldırım Akbulut''un adı, ilçenin tek meydanına verilmişti. 

 

 

İlgili Haberler