Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Giresunspor şifresiz FB GRS Lig TV canlı maç izle

Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Giresunspor şifresiz FB GRS Lig TV canlı maç izle
Fenerbahçe Giresunspor şifresiz canlı izleyin. Süper Lig 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Fenerbahçe Giresunspor maçını şifresiz izlemek için Lig TV linki araştırıyor.

Bein Sports 1 canlı izle Fenerbahçe Giresunspor şifresiz FB GRS Lig TV canlı maç izle

Fenerbahçe Giresunspor maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek için sarı lacivertli taraftarlar arayış içerisine girdi. Ligde yenilgisiz takımlardan biri olan Fenerbahçe, Süper Lig’de 6. hafta maçında sahasında Ülker Stadyumu’nda konuk edeceği Giresunspor’u devirmek istiyor. Sarı lacivertliler taraftarlar Fenerbahçe Giresunspor maçı şifresiz canlı yayın linklerini merak ediyor.

Süper Lig’de 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Giresunspor takımları 23 Ağustos 2021 Perşembe akşamında karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe Giresunspor maçı saat 20.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Digiturk aboneleri Bein Sports 1 kanalı üzerinden Fenerbahçe Giresunspor maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Fenerbahçe ile GZT Giresunspor, bu karşılaşmayla Süper Lig''de 13. kez birbirlerine rakip olacak.

İki takım arasında daha önce oynanan 12 karşılaşmada sarı-lacivertliler 6, Giresunspor ise 1 galibiyet alırken, 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe''nin attığı 17 gole, Giresunspor 7 golle karşılık verdi.

Sarı-lacivertliler, ev sahipliği yaptığı 6 karşılaşmada rakibini 4 kez mağlup ederken, 2 mücadele berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, konuk olduğu 6 mücadelede ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Muhtemel 11''ler

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Marcel Tisserand ve Jose Sosa, Giresunspor karşısnda forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlıklarını atlatan ve çalışmalara başlayan Miha Zajc ile Serdar Dursun''un da kadroda olması beklenmiyor.

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Kim, Szalai, Gustavo, Meyer, Osayi-Samuel, Ferdi, Mesut, Rossi, Valencia

Giresunspor: Onurcan, Zeki, Douglas, Perez, Aziz Behich, Flavio, Pelupessy, Suleymanov, Diabate, Serginho, Doukara