BeınSports Beşiktaş Kulübü'ne telif attı taraftar ayağa kalktı

BeınSports Beşiktaş Kulübü'ne telif attı taraftar ayağa kalktı
Süper Lig’de başarılı performansı ile takdir toplayan ekiplerden Beşiktaş, Galatasaray derbisinde attığı ikinci gole ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yayıncı kuruluşun, siyah beyazlı ekibin videosunu telif hakkı nedeniyle kaldırtmasının ardından Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

BeınSports Beşiktaş Kulübü'ne telif attı taraftar ayağa kalktı

Süper Lig’de şampiyonluğun önemli adayları arasında yer alan Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray ile oynadığı mücadeleden 2-0 galip ayrılmıştı. Siyah beyazlı ekip, mücadeledeki ikinci gole ilişkin videoyu sosyal medya hesabından yayınlamış, Fenerbahçe maçı ile ilgili yayınlanan videoya ise ''oh oh'' yazmıştı. 

Yeni gelişmeye göre siyah beyazlı ekibin videosu, yayıncı kuruluş tarafından telif gerekçesi ile kaldırıldı. Videonun kaldırılmasının ardından çok sayıda siyah beyazlı taraftar sosyal medya hesabı üzerinden karara tepki göstererek, takımlarının yanında durdu. 

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medya hesaplarından ikinci gole ilişkin anları paylaşarak, yayıncı kuruluşun kulüplerine telif atmasının yanlış olduğunu vurguladı.

BEŞİKTAŞ''TAN AÇIKLAMA GELDİ

Diğer yandan Beşiktaş Spor Kulübü''nden de konu ile ilgili açıklama geldi. Beşiktaş Spor Kulübü''nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: