Ahmet Hakan'ın belalısı Zafer Arapkirli bombayı patlattı

Ahmet Hakan'ın belalısı Zafer Arapkirli bombayı patlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sezen Aksu'yu hedef alan 'dillerini koparırız' sözleriyle ilgili dün geri adım atmıştı. Gazeteci Zafer Arapkirli'nin konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan'a yaptığı gönderme gündem oldu.

Geçtiğimiz hafta Büyük Çamlıca Camisi''nde namaz sonrası cemaate hitap eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden sanatçı Sezen Aksu’nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ''''Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." sözleriyle ilgili konuşmuş ''dillerini koparırız'' demişti.

Önceki gün NTV canlı yayında konuşan Erdoğan geri adım atarak "Benim oradaki hitabımın muhatabı Sezen Aksu değildir" dedi. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan, Erdoğan''ı attığı geri adım sebebiyle;

"Bunun adı geri adımsa... Ne şahane bir geri adımdır bu! Bunun adı durumu açıklığa kavuşturmaksa... Ne güzel bir açıklığa kavuşturmadır bu! Bunun adı pişmanlıksa... Ne harika bir pişmanlıktır bu! Bunun adı bir tür özürse... Ne muhteşem bir özürdür bu!" diyerek takdir etti.

Gazeteci Zafer Arapkirli konuyla ilgili Instagram hesabından ''Al gülüm yağ gülüm'' paylaşımı yaparak Erdoğan''ın elinden '' en iyi haber spikeri'' ödülü alan Ahmet Hakan''a göndermede bulundu. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. İşte o paylaşım;

Dün ''En iyi erkek spikeri'' seçilmişti

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından dün düzenlenen ‘Medyada Türkçe Kullanımı’ ödül töreninde ‘en iyilere’ ödülleri teslim edildi. Daha önce AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ile bir araya gelen ancak soru soramayan isimlere ödül dağıtıldı. Ödüller; Nazlı Çelik, Ahmet Hakan ve Cem Öğretir’e verildi.

CNN Türk’ten Ahmet Hakan ''en iyi erkek spiker'' ödülünü Erdoğan''ın elinden aldı.

 

İlgili Haberler