Bergen’in ailesi albüm gelirini kadınlara bağışladı

Bergen’in ailesi albüm gelirini kadınlara bağışladı
1989 yılında eski eşi tarafından öldürülen Bergen anısına hazırlanan saygı albümü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çıkacak. Sanatçının şarkılarını 8 ünlü ismin seslendirdiği albümün geliri ise Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’na bağışlanacak.

‘Acıların Kadını’ lakabıyla anılan ve Arabesk müzikte bir döneme damga vuran Bergen, 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü. Sanatçı şimdilerde hayatını konu alan sinema filmi ve kendisi için hazırlanan saygı albümüyle gündemde. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı “Bergen” filmi, 4 Mart’ta vizyona girecek. Saygı albümü ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanacak.

ALBÜM GELİRİ BAĞIŞLANDI

“Bergen Saygı” adlı albümde Bergen’in şarkılarını sekiz kadın; Bade Derinöz, Ceylan Ertem, Derya Uluğ, Feride Hilal Akın, Gülşen, Jehan Barbur, Melek Mosso ve Melike Şahin seslendirdi. Orchestra Content ve Bergen’in ailesi, albümün gelirinin tamamını Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’na bağışlama kararı aldıklarını açıkladı.

FİLM 4 MART’TA VİZYONDA

Hem müzik hem de sinema dünyasının merakla beklediği “Bergen” filmi için geri sayım başladı. Bergen’i Farah Zeynep Abdullah’ın, eski eşi Halis Serbest’i ise Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Film, 4 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak.

İlgili Haberler