Beşiktaş Sivasspor şifresiz hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş Sivasspor şifresiz hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?
Süper Lig 8. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna cevap arıyor. İşte, Beşiktaş Sivasspor maçının tarihi.

Beşiktaş Sivasspor şifresiz hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’de 8. hafta maçında sakatlıklar yüzünden zor bir dönemden geçen Beşiktaş sahasında Vodafone Park’ta Sivasspor’u konuk ediyor. Ligde ilk mağlubiyetini geçen hafta deplasmanda Altay’a karşı alan Beşiktaş, hafta içinde de eksiklerle mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Ajax’a 2-0 kaybetti.

Uzun süren sessizliğin sonrasında son iki haftada aldığı galibiyetlerle yeniden lige tutunan Sivasspor zorlu Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin peşinde.

3-0 öne geçtiği mücadelede Adana Demirspor ile sahasında 3-3 berabere kalan Beşiktaş, geçen haftada deplasmanda Altay’a 2-1 kaybederek 14 puanla 4. sırada yer aldı. Sivasspor ise önce deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 1-0 ve ardından da sahasında Karagümrük’ü 4-0 ile geçerek topladığı 9 puanla 11. sırada kendisine yer buldu.

İki takım arasında son olarak 20 Nisan 2021 tarihinde Sivas’ta oynanan mücadele 0-0 sona ermişti.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

2 Ekim 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Stat: Vodafone Arena
Tarih: 2 Ekim 2021 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1