Beşiktaş'ın TFF'ye başvurusu kabul edildi

Beşiktaş'ın TFF'ye başvurusu kabul edildi
Süper Lig'de şampiyonluğu favorisi olması nedeniyle tüm maçları merakla beklenen Beşiktaş'ın TFF'ye yaptığı başvuru kabul edildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş’ın Süper Lig’in 37 ve 38’inci haftalarında oynayacağı maçların tarihinde değişikliğe gitti.

Beşiktaş'ın TFF'ye başvurusu kabul edildi

Süper Lig''de şampiyonluğun favori takımların Beşiktaş, Ankaragücü maçınca puan kaybetmesinin ardından taraftarlarını büyük üzüntüye uğrattı. Kara kartalların en yakın rakibi Fenerbahçe''nin de üst üste iki maç kazanması, Beşiktaş''ın maçlarını daha da önemli hale getirdi. 

Beşiktaş''ın TFF''ye yaptığı maç ertelemeleriyle ilgili de flaş gelişmeler yaşandı. Elde edilen bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş’ın Süper Lig’in 37 ve 38’inci haftalarında oynayacağı maçların tarihinde değişikliğe gitti.

Buna göre, 23 Nisan Cuma günü oynanması planlanan Beşiktaş - Hes Kablo Kayserispor karşılaşması, 24 Nisan Cumartesi gününe; 27 Nisan Salı günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor - Beşiktaş karşılaşması da 28 Nisan Çarşamba gününe alındı.