Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimine ait KPMG raporlarının yayınlanacağı tarih belli oldu. Stat çimleri 3 milyon Euro fazlaya yapılmış

Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimine ait KPMG raporlarının yayınlanacağı tarih belli oldu. Stat çimleri 3 milyon Euro fazlaya yapılmış
Beşiktaş Kulübü’nde yarın Divan Kurulu Toplantısı yapılacak. Toplantıya eski başkan Fikret Orman ve yönetici Şafak Mahmut Yazıcıoğlu da katılacak. Orman ile Çebi, yüz yüze hesaplaşacak.

Stat çimleri Beşiktaş’a 3,5 milyon Euro’ya, Trabzonspor’a 604 bin Euro’ya yapılmış

Beşiktaş’ta yarın çok kritik bir toplantı yapılacak. Kulübün 2021 Yılı 3. Olağan Toplantısı, Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek.

İKİ BAŞKAN HESAPLAŞACAK

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile 7.5 yıl başkanlık yapan Fikret Orman uzun zaman sonra yüz yüze gelecek. Kulübün ekonomik durumuyla ilgili birbirlerine ağır göndermelerde bulunan iki başkan toplantıda hesaplaşacak.

Toplantıya eski Başkan Orman ile birlikte dönemin yöneticilerinden Şafak Mahmut Yazıcıoğlu da katılacak.

GÖZLER ARALIK’TAKİ TOPLANTIYA ÇEVRİLECEK

Yarınki toplantıdan sonra gözler, Ahmet Nur Çebi’nin göreve gelmesinin ardından hazırlattığı son 10 yıla yönelik incelemeleri kapsayan KPMG raporlarına çevrilecek. Raporlar, 18-25, 19-26 Aralık tarihlerinde yapılacak mali ve idari genel kurulda açıklanacak.

KPMG RAPORLARI AÇIKLANACAK

Kulübün son 10 yıllık mali yapısının açıklanacağı raporlar Fikret Orman yönetiminin kaderini belirleyecek. Tüm gelir – giderler sonrası yapılan harcamalar bağımsız bir kuruluş olan KPMG raporlarında ortaya çıkacak.

ESKİ YÖNETİCİ SEYİT ATEŞ: PARALAR ÇARPILIRKEN GÖZ YUMDUNUZ

Fikret Orman’ın listesinde bulunan ve yöneticilik yapan Seyit Ateş, geçtiğimiz günlerde Atakan Kurt''un YouTube programına konuk olmuş ve Orman yönetimiyle ilgili bazı iddialarda bulunmuştu.

Ateş, “Stat yapılırken Beşiktaş’ın paraları inanılmaz çarçur edildi. Beşiktaş ve Trabzonspor’un statlarının çimlerini aynı firma yaptı. Beşiktaş stada 12,5 milyon TL harcadı, o günkü kurla 3,5 milyon Euro. Bu maliyetler benim kafamı kurcaladı. Araştırınca öğrendim. Trabzonspor aynı çimi 604 bin Eur’''ya yaptırdı. Beşiktaş’ın parası çarpılırken edilirken göz yumdunuz. 20 milyonluk hafriyat 36 milyona yapılmış.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu iddialar da raporlarda yer alacak. Adeta Siyah Beyazlı camianın son 10 yılının her şeyi ortaya dökülecek.

KPMG NEDİR?

KPMG, merkezi Amstelveen, Hollanda''da bulunan ve çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır. KPMG, dünyanın en büyük ikinci profesyonel hizmet ağıdır ve Deloitte, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers ile birlikte Büyük Dörtlü firmasından biri olarak kabul ediliyor. Şirket denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri.

İlgili Haberler